Dobogókő Jurtaszállás


Jurta belülrőlJurta belülrőlJurta belülrőlJurta belülrőlJurta belülrőlJurta belülrőlJurtákJurtákJurtákJurtákJurtákJurtákZsindelyes vendégházZsindelyes vendégházZsindelyes vendégházVizesblokkVizesblokkVizesblokkVizesblokkVizesblokkVizesblokkVizesblokkVizesblokkVizesblokkVizesblokk

A Dobogókő Jurtaszállás kiemelt előnyei

Elhelyezés hangulatos jurtákban
Étkezés helyben megoldott
Max. férőhely: 64 fő
Legjobb ár: 4000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10.

A szálláshely a Dobogókői Kilátótól néhány percnyi sétára található zöld, erdővel körbevett környezetben.

Busszal könnyen megközelíthető Esztergom (kb. 20 perc), Visegrád (kb. 50 perc), vagy épp Szentendre (kb. 35 perc).

Közösségi tér

Az egész osztály együtt lehet a szállás területén a szabadban, illetve – a Zsindelyes Vendéglő bővítési munkálatainak ideje alatt – létszám és előzetes egyeztetés függvényében, a Jurta Vendéglőben, ahol az ételek és italok elfogyasztására is lehetőség van.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Az elhelyezés 8 személyes jurtákban oldható meg (kivéve egy jurtát, ahol 9 fő fér el). Mivel összesen 7 db jurta van a területen, így alapvetően 57 fő fogadására van lehetőség, de igény esetén mindegyik jurtába betehető plusz 1 matrac, így legfeljebb 64 fő részére tudunk szállást biztosítani.

A jurták téliesítettek, fűthetőek, így az év bármely napján használhatóak. A jurtákban világítás, telefon- és fényképezőgép töltésére alkalmas elektromos csatlakozás található. Lehetőség van 1-2 főnek is megszállnia egy-egy külön jurtában felár ellenében, így megoldható a kísérőtanárok illetve a buszsofőr elszállásolása, amennyiben nem szeretnének a gyerekekkel együtt éjszakázni.

A mosdók, illetve a nemek szerinti külön zuhanyzók a jurták közelében találhatók, gyönyörűen kialakított, különleges hangulatú és jótékony hatású sófallal gazdagított, padlófűtéses női és férfi részleggel rendelkező különálló épületben.

A jurtákban díjmentes Wifi használata biztosított.

A jurtákban matrac és tiszta lepedő fogadja a vendégeket, akik alapvetően hálózsákkal érkeznek, de takarót, párnát és huzatot – korlátozott darabszámban – felár (2000 Ft/fő) ellenében mi is tudunk biztosítani, melynek igényét foglaláskor előre kell jelezni.

A jurtákban étel tárolása vagy fogyasztása nem megengedett!

A szálláshely segítséget nyújt a programok megszervezésében.

Étkezés

A szállás területén található a Makovecz Imre tervezte Zsindelyes Vendéglő épülete, amely jelenleg bővítés alatt áll. Ennek idejére a konyha ideiglenesen áthelyezésre került egy másik épületbe, a vendégek a kiválasztott ételeket pedig a Jurta Vendéglőben tudják elfogyasztani.

Osztálykirándulók számára külön menüket alakítottunk ki kedvezményes áron.

Egész napos kirándulás esetén lehetőség van csomagolt ebéd igénylésére.

Buszparkoló

A jurták közelében díjmentes parkolás lehetséges (őrzés nélküli parkolóhely).

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 14 és 18 óra között van lehetőség, kijelentkezésre pedig legkésőbb 10 óráig.

Diákcsoport árak

Gyermekek részére ágynemű nélkül (a matracon tiszta lepedő van):

  • Hétköznap (vasárnap, hétfő, kedd, szerda, csütörtök éjszakák): 4000 Ft/fő/éj
  • Hétvégén/ünnepnap (péntek és szombat éjszakák): 4500 Ft/fő/éj

2 felnőtt kísérőig is ezt az árat tudjuk garantálni, abban az esetben ha a gyermekekkel közös jurtában kerülnek elhelyezésre.
A kedvezményes szállás árat legalább félpanziós ellátás esetén tudjuk garantálni.

Ágynemű használat (hozott hálózsák esetén nincs): 2000 Ft/fő – korlátozott számban.
Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 400 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fűtési díj: 5000 Ft/jurta/éj (kizárólag időjárás és hőmérséklet függvényében kerül felszámolásra).

Étkezés díjak:

12 év alatt:
Reggeli: 1500 Ft/fő/alkalom
Ebéd/vacsora: 3000 Ft/fő/alkalom
Vacsora + reggeli: 4300 Ft/fő/alkalom
Vacsora + reggeli + ebéd: 5500 Ft/fő/alkalom

12 év felett:
Reggeli: 1800 Ft/fő/alkalom
Ebéd/vacsora: 3500 Ft/fő/alkalom
Vacsora + reggeli: 5000 Ft/fő/alkalom
Vacsora + reggeli + ebéd: 6500 Ft/fő/alkalom

Fizetési feltételek

Foglalóként a szállásdíj felének átutalása szükséges 5 munkanapon belül, az étkezés teljes díja a helyszínen készpénzben fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza. Minimális létszámmódosítás legkésőbb érkezés előtt 72 órával lehetséges.

Vélemények

Jurtaszállás Dobogókő
4.2
148 értékelés alapján
László K.
László K.
1680460689
Minden rendben volt. Érkezésünkkor egy kedves úr végigvitt, és megmutatott mindent. A jurtába lépve, kellemes meleg, és tisztaság fogadott. A szaniter blokk, nagyon kúltúrált, tiszta, szép, a mai igényeknek megfelelő. a zsindelyes vendéglőben az ételek finomak voltak, a személyzet kifejezetten kedves. A jurták abszolót autentikusak. Biztos, hogy visszatérünk.Köszönjük
Robin R.
Robin R.
1659734519
(!.képletes hely, mely világok korát élményítette fel énbennem.!)
Angi Szűcs (.
Angi Szűcs (.
1652636042
Régebben voltam itt télen,nagyon jó az étel-és italellátás,szép a természet!???
István S.
István S.
1629038302
Zseniális, kihagyhatatlan! Egyszer ki kell próbálni.
Szilvia S.
Szilvia S.
1680963716
Nem pont ilyenre számítottunk, barátokkal voltunk, az étterem este 19.30-kor bezárt, a jurtában a matracok miatt kevés hely volt, így a félhomályban csak aludni lehetett, kártyázni, beszélgetni már nem. Hajnalban kialudt a tűz, és mivel reggelre hó is esett, fázva ébredtünk, várva a reggel 8 órát, hogy kinyisson a kávézó. Biztosan nem mi vagyunk a célközönség, hiányzik a közösségi tér, ahol lehetne kicsit még este beszélgetni, iszogatni.
Anikó H.
Anikó H.
1638124981
A jurta hangulatos, és nagyon finom a meleg italuk. A büfé kissé drága (pl.: egy krumpli cukor 800ft.) Este elkezdett fájni a fejem, majd a barátnőm jelezte, hogy szédül. A 3. emberünk mondta, hogy nyom a mellkasa, és hányingere van. Ez akkor nekem nyilvánvaló volt, hogy szén-monoxid mérgezés gyanús (kályha tüzelés van). Gyors szellőztetés, kályha elolt, többiek levegőn, én pedig beszéltem egy rokonnal aki, mentő diszpécser. Ő megerősítette ezt azzal, hogy ha nem múlnak a tünetek fél óra alatt, akkor mentőt kell hívni, aki bevisz megfigyelésre. Szerencsére az ott dolgozó úr segítőkész volt, átmehettünk egy másik jurtába és kaptunk takarót, illetve egy elektromos fűtőtestet. A fűtés reggel kiszámlázásra került, ez némi szájízt hagyott maga után, mert el is aludhattunk volna és fel se kelhettünk volna. Csak emiatt 4 csillag, amúgy az ott dolgozók kedvesek, és nyáron talán érdemesebb kipróbálásra, de alapvetően jó hely.
Margareta P.
Margareta P.
1629395909
Nagyon kedves a tulaj, gyönyörű a táj és a jurták kényelmesek, otthonosak. Szabadon mozoghatunk a környéken, a fürdőszoba kiemelten tiszta és felszerelt, kártyával nyitható - bár a visszazárás módjára nem jöttünk rá. Szerintem jó árban is van egy éjszaka. Amit kifogásolnék (de ez átmeneti), hogy a birtok egyik részén felújítás zajlik és sok a törmelék, elvesz a látványból, de valamit valamiért. 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat itt!
József Csikota [.
József Csikota [.
1650894962
A szállás hangulatos,valóban nomád jellegű.A vizesblokk jó állapotú,a fűtéssel nem volt gond.Nem vitás,hogy az árak a büfében borsosak.A környezet szét van túrva,ez majd konszolidálódik,remélem.A nagy büfé még zárva.A fő problémám,hogy teljesen elüzletiesedett az egész 'természetjárás'..A jurtatábor is folyamatosan bővül,lassan egy komplett lakótelep lesz belőle.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending