Debreceni szobaszabadulós játékok


Debreceni szobaszabadulós játékokDebreceni szobaszabadulós játékokDebreceni szobaszabadulós játékokDebreceni szobaszabadulós játékok

A szobaszabadulós játékok célja, hogy a játékosok kijussanak adott idő alatt a rejtvényekben és logikai feladatokban bővelkedő szobából. A szobák mindegyik egy kerettörténettel rendelkezik, így a diákok tolvaj, fogoly, vagy épp tudós bőrébe is bújhatnak. Mivel a szoba kulcsa csak a rejtvények megoldása után érhető el, a diákoknak mindenképp össze kell dolgozniuk. Elengedhetetlen a folyamatos kommunikáció, kooperáció. A diákok így jobban megismerik egymást, egymás képességeit, illetve a sajátjaikat is.

Debrecenben jelenleg két helyszínen találhatóak szobák:

Exit the room
A szoba a játékosokat időt átívelve repíti el, megtapasztalva az időutazást. A szobából 1 órájuk van szabadulni.
Cím: 4026 Debrecen, Péterfia utca 39.

Nyomás utána
A labor
A diákok Doktor G titkos laboratóriumában találják magukat, ahol meg kell találniuk a doktor által kifejlesztett halhatatlanságot biztosító szérumot.

Más-világ
A borzongást garantáltan biztosító szoba egy elhagyatott, romos erdei ház helyszínét eleveníti meg, ahonnan egy a cél: a menekülés. A diákoknak szembe kell szállniuk, idővel, más-világgal, az ijesztőnek – vagy csak annak látszó – környezettel.
Cím: 4026 Debrecen, Cserepes utca 16.

Térkép

Cím: 4026 Debrecen

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a debreceni szobaszabadulós játékok honlapján: exitgames.hu

http://exitgames.hu/jatekhelyszinek?game_filter[city]=Debrecen&game_filter[category]=

További debreceni programok

További debreceni programokért kérjük, látogassa meg a debreceni programajánló oldalunkat!