Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont


Aquaticum Gyógy- és FürdőközpontAquaticum Gyógy- és FürdőközpontAquaticum Gyógy- és FürdőközpontAquaticum Gyógy- és FürdőközpontAquaticum Gyógy- és FürdőközpontAquaticum Gyógy- és Fürdőközpont

A mediterrán hangulatot idéző Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpontban számos szórakozási lehetőség közül választhatnak a diákok.

Élményfürdő
Az élményfürdő szolgáltatásai közé tartoznak az úszó-, és hullámmedence, mely mélysége változó. A hullámzás élménye mellett a medencében kipróbálható a vízicsopper is.
A legkisebbek a gyerek és bébi medencében pancsolhatnak, mely 34-36 °C-os.
A medencék mellett két jacuzzi biztosítja a pihenést, melyek 4-6 fősek.

Az élményfürdőben a diákok számos csúszdát is kipróbálhatnak:

  • Óriás csúszda: A csúszda mintegy 9 m magasságból indul a trópusi növényzet rejtekeiből
  • Kamikáze csúszda: nyitott kamikáze csúszda a bátrabbak számára
  • Hydro csúszda: kezdő csúszóknak
  • Családi csúszda
  • Gyermek és bébi csúszdák

Mindemellett még szmámos élményelem teszi mozgalmassá a látogatás napját. Kipróbálhatóak ugyanis sodrófolyosók, barlangfürdők, mászófal, gejzír, illetve gomba és nyakzuhanyzok, dögönyözők.

A Waterball segítségével pedig, amely egy átlátszó, felfújható labda, mely 2 méter átmérővel rendelkezik, a diákok kipróbálhatják, milyen a vízen járni. Pontosabban, hogy mennyire nem is könnyű. A szolgáltatás igénybevétele plusz költséggel jár.

Strandfürdő
A Strandfürdő részlegén a gyerekek interaktív gyerekjátékokat próbálhatnak ki. A fürdés mellett lehetőség van sportolni a lábteniszpályákon, a homos focipályán vagy épp a strandröplabda pályán.

A Fürdőközpont rendelkezik továbbá gyógyászati illetve wellness részleggel. A fürdő területén található büfé, illetve étterem is.

Térkép

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont honlapján: spa.aquaticum.hu

http://spa.aquaticum.hu/hu/

További debreceni programok

További debreceni programokért kérjük, látogassa meg a debreceni programajánló oldalunkat!