Holiday Hotel Csopak


Holiday Hotel Csopak

A Holiday Hotel Csopak kiemelt előnyei

Vasútállomástól 550 méterre, gyalog 6 perc
Strandtól 400 méterre, gyalog 4 perc
Saját fürdőszobás szobák
Max. férőhely: 200 fő
Legjobb ár: 5300 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8229 Csopak, Szépkilátó u. 38.

A csopaki korzóról nyíló hotel Csopakon, a Balaton északi partján található.

A Csopak vasútállomás 550 méterre található a szállástól, gyalog 6 perc a menetidő.

A Balaton part mindössze 400 méterre fekszik, gyalog 4 perc.

Közösségi tér

A füves, fás parkban lehet együtt az egész csoport.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

90 db szobával rendelkezik, melyek között megtalálható kétágyas, háromágyas, és négyágyas szoba is. Minden szobában van saját zuhanyzós fürdőszoba, ágynemű, TV, Wifi.

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás saját éttermében. Reggeli és vacsora kérhető, ebéd nincsen. Saját konyha önellátáshoz nem áll rendelkezésre.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 15:00 órától.
Kijelentkezés: 10:00 óráig.
Csomagmegőrzésre van lehetőség.

Diákcsoport árak

Június 15-ig érvényes árak:
Szállás ellátás nélkül: 5300 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel: 6000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 7900 Ft/fő/éj

Minden 21. fő étkezése és szállása ingyenes.

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves koron felül).

Fizetési feltételek

Legkésőbb érkezés előtt 30 nappal a megrendelt szolgáltatások értékének 50%-át kell elutalni, utána legkésőbb 14 nappal érkezés előtt a fennmaradó összeget is ki kell egyenlíteni.

Lemondási feltételek

30 nappal érkezés előtt ingyenes lemondás lehetséges.
29-14 nappal érkezés előtt történő lemondás esetén ingyenes a lemondás, de maximum a megrendelt szolgáltatások értékének 20%-ig.
14-7 nappal érkezés előtt történő lemondás esetén a megrendelt szállásdíj értékének 50%-a fizetendő kötbérként.
7 napon belül már nem mondható le.
Minden módosítás írásban lehetséges.

Vélemények

Holiday Hotel Csopak
3.5
239 értékelés alapján
Zoltán Csepeli
Zoltán C.
05:46 26 Sep 19
Fura hely: simán hozza azt, amin 3-4 csillagos szállók elvéreznek, apróságokon viszont elcsúszik. Tisztaság van, a szobabelső egyszerű és ízléses, az ételek kiválóak, a személyzet kedves és segítőkész.Azonban lóg a mosdókagyló, nincs törölközőtartó, de még egy akasztó se, és a vécébe egy kaland bejutni az ajtónyitási irány miatt.Egy szaki egy szerszámosládával 20 perc alatt megszerezhetné az ötödik csillagot a helynek. 🙂
Mária Csecsődi
Mária C.
11:50 28 Aug 19
Olvasva a sok negatív hozzászólásokat,sajnos ez mind igazak.Az ablakon szellőztetési lehetőség, nagyon kevés.Az ablakot kinyitva,csak füst és szúnyog jön be,olyan mint függöny, ismeretlen figalom. A WC ajtó nem nyílik ki a tetőtől,csak ha felhajtod a tetejét,akkor tudsz bemenni!A fürdőszoba!Zuhanyfülke minimum a mai világba,de hamár nem,akkor tartsák tisztán a zuhany függönyt.A takarításnál is vannak kivetni valók.A szemeteseknek,egynek sincs teteje,A lépcsőházi korlátokkon, ott felejtették a mész pöttyöket,a pókhálót, én vettem le a lábammal.Az erkélyen két szék,asztal ismetetlen.A keverő csapok,borzalmasak,főleg a zuhanynál.Tükör!!😮Legalább 1,70cm magassan.Én150cm vagyok. Klíma!Imeretlen.Ventilátor nagyon kicsi.Mondtam is,Páromnak.Visza jöttünk aCocializmusba!😀A kiszolgáló személyzet.Kedvesek,szolgálatkészek.De szarból nemtud várat csináli.Az ajtók szine,festés hiánya miatt vaj színű.Irhatnám még,de nemleszek előrébb.Én nem ajánlom az ismerőseimnek.Minőséghez képest az árak magassak.
Máté Vivi
Máté V.
20:15 27 Aug 19
Ez a 2* a strand, a dolgozók és az ételek miatt ;)Párommal voltunk itt 3 éjszakát , de csak amiatt mert egy ismerősünk itt volt recepciós, ha ő nem lett volna itt ;biztos nem megyünk hiszen ár-érték arányban borzalmas, ráférne egy külső-belső felújítás, fürdőszoba katasztrófa-büdös, lift nincs, csomaggal feljutni a csiga lépcsőn katasztrófa, szobában csak egy konektor..hol élünk? Takarítás a 4 nap alatt 1x sem volt..Egy biztos nem ajánlanám senkinek
Marianne Lutzkiné
Marianne L.
14:24 15 Aug 19
T.VezetőségA szálloda értékeléséhez szeretnénk egy pár gondolatot megosztani. Mivel az idősebb korosztályhoz tartozunk több helyen is voltunk.Sajnos az Önök szállodája az ár-érték arányban a szintet meg sem közelíti. Ezzel kapcsolatban pár dolgot megemlítenénk.A fürdőszoba az 1970-es éveket idézi szifonos WC,zuhanyfüggöny penészes aljal,fa ajtó szellőzés nélkül,a tükör az eredeti darab lehet.A falról flexel levágott csövek (radiátor) ami nem csak ronda de baleset veszélyes is.Az erkély szintén retró stílus, colos deszkával és 100 -as szöggel, a padlón lévő koszról nem is beszélve.Az éttermi szoilgáltatás színvonala menzához hasonlítható, a kiszolgálást diákmunkásokkal oldják meg.A szálloda egy érv szól a Balaton közelsége, és a fürdőbelépő.
Zoltán Szabó
Zoltán S.
07:08 09 Feb 20
Hát ez nagyon retró, de nem is vártunk mást így nem volt csalódás. Nagyszerű adottságai vannak, hatalmas ősfás park közepén fekszik közel a strandhoz. Arra nem alkalmas, hogy az ember 1-2 hétig itt nyaraljon, műszaki színvonal kritikán aluli. Nagyon sok pénz hiányzik ahhoz, hogy ezt a szállodát renoválják, szomorú hogy így lepusztult. Két éjszakát ki lehet bírni de csak alvásra jó.
Krisztina K.
Krisztina K.
18:03 14 Aug 19
Retro stílus, de nagyon. Ami nem lenne baj, ha karban lenne tartva és tisztán. Már a bejelentkezésnél szíven ütött, hogy nincs minden szobában hűtő, (persze az én hibám, nem figyeltem ilyenre) de ilyen árak mellet a 21. században nincs hűtő??? Klímáról ne is álmondjunk. Rengeteg ablak felület, ami tisztítást talán egy évtizede láthatott, a szoba beázott, a falakon, ajtókon látható az elhasználódottság. Hirdetésük alapján: megújult, kényelmes szobák. Háááát, amennyiben a megújult pár kiegészítő bútort jelent, akkor lehet... de amúgy abszolút nem, és a tisztasággal is akadnak gondok. Az ételek választéka nem valami nagy, és nem is ízletes. A személyzet alapvetően nyári munkás "gyerekekből" áll, akik alapvetően kedvesek, de sokat nem értenek a dolgokhoz. Egyetlen pozitívum a hotel elhelyezkedése, közel a strandhoz. Nagyon azért nem ajánlanám..
További vélemények

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt, vagy telefonáljon:
hello@sulitura.hu
+36 20 511 08 77
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending