Balaton-felvidéki Nemzeti Park


A Koloska-völgyMuraKis-BalatonBadacsonytomaj látképZirci arborétumA Bakonygyepesi ZergeboglárosSzent György-hegyTapolcai-medenceA Hévízi-tóFestetics kastélyCuha-völgy a Bakonyban

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park komplex programokat kínál az egész osztály számára. Lehetőség van a komplex programok egy-egy komponensén is részt venni.

A következő két programot kínálja a Nemzeti Park:

Tihanyi-félsziget
A diákok megismerhetik a Tihanyi-félszigetet szakvezetés mellett. A Tihanyi-félszigeten található Levendula Ház Látogatóközpontot is körbejárhatják, illetve kézműves foglalkozáson vehetnek részt, mely szappangolyó formázás, levendulás hűtőmágnes készítése vagy levendulazsák varrás.
A programba az egyszeri étkezés a Tihanyi Családi Szabadidőparkan be van iktatva.

Komplex program a Pécselyi-medencében, a Káli medencében, a Tapolcai-medencében és a Magas-bakonyi Tájvédelmi Körzetben
A komplex program három modulból áll. Az egyik modul során a diákok gyalogos-, illetve buszos túra keretében felfedezik a Balaton-felvidék és a Bakony területét. A fél-, vagy egész napos túrákat szakvezetők irányítják.
A második modul interaktív foglalkozásokat nyújt a diákoknak, mind beltéren, mind pedig a szabadban. A foglalkozások egy órásak.
A harmadik modul vetélkedőket, illetve óriás társasjátékozást takar, melyek témái választhatóak. A játékok témai feldolgozzák a Balaton és környékének természeti kincseit.

Képek forrása: Balaton-felvidéki Nemzeti Park Wikipédia szócikk.

Térkép

Cím: 8229 Csopak, Kossuth u. 16.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Balaton-felvidéki Nemzeti Park honlapján: balaton-felvideki.hu

http://balaton-felvideki.hu/hu/programok-iskolaknak-ovodaknak

További balatoni programok

További balatoni programokért kérjük, látogassa meg a balatoni programajánló oldalunkat!