Laser Aréna Budapest


PályaPályaPályaPályaPályaPályaPályaPályaPályaPályaPályaFogadótérFogadótérFogadótérFogadótérFogadótérFelszerelésFelszerelésFelszerelésFelszerelésFelszerelésFelszerelésFelszerelésRendezvényteremRendezvényteremRendezvényterem

A lézerharc során a diákoknak együtt kell dolgozniuk, stratégiát kitalálniuk egymás képességeire alapozva. Csapatépítő jellege miatt közelebb hozza a diákokat egymáshoz, a tanárok pedig megfigyelhetik a diákok új részképességeit is.

A sci-fi ihletésű pályák, melyek területe mintegy 500 m2, a játékot élvezetesebbé tévő elemekkel berendezettek, különböző fényekkel, füstgéppel, UV világítással teszik a játékot teljessé.

Osztályharc csomag igényelhető, mely 2 órányi játékot foglal magába általános illetve középiskolás diákok számára. Osztályharc foglalás esetén a minimális foglalási létszám 15 fő.

Lehetőség van különböző játékmódok beállítására is, pl. teljes kiesés, utolsó emberig, rókavadászat vagy épp túszmentés. A játék során különböző karakterek is válaszhatóak, melyet a játékmesterek állítanak be a harc elején.

50 fős rendezvényteremmel rendelkeznek, mely tökéletes helyszíne lehet csapatépítésnek. A teremből speciális ablakok nyújtanak lehetőséget az egész pálya belátására.

Térkép

Cím: III. kerület, 1033. Budapest, Szentendrei út 95. VIII. épület. (PP Center “64”, IV. folyosó)

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális feltétekről, részvételi díjakról az alábbi honlapon: laserarena.hu

http://laserarena.hu/

További budapesti programok

További budapesti programokért kérjük, látogassa meg a budapesti programajánló oldalunkat!