Hotel Zugló


Hotel Zugló 1Hotel Zugló 2Hotel Zugló 3Hotel Zugló 4Hotel Zugló 5Hotel Zugló 6Hotel Zugló 7Hotel Zugló 8Hotel Zugló 9Hotel Zugló 10Hotel Zugló 11Hotel Zugló 12Hotel Zugló 13Hotel Zugló 14Hotel Zugló 15Hotel Zugló 16Hotel Zugló 17Hotel Zugló 18Hotel Zugló 19Hotel Zugló 20Hotel Zugló 21

A Hotel Zugló kiemelt előnyei

Vonattal könnyen elérhető
Max. férőhely: 284 fő
Legjobb ár: 14000 Ft/fő/éj reggelivel

Elhelyezkedés

Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 204.

A Nyugati pályaudvartól 25-30 percre fekszik tömegközlekedéssel.

A Déli pályaudvartól mindössze 35-40 percre található tömegközlekedéssel.

A Keleti pályaudvartól 15 percre fekszik tömegközlekedéssel.

Az Országház 35 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.

Közösségi tér

A 100 fős étteremben összegyűlhet a csoport (előzetes egyeztetés alapján). A 32 négyzetméteres, kb. 40 fő befogadására alkalmas, légkondicionált különterem külön is bérelhető.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A 12 emeletes szállodában összesen 143 db szoba található. Szobáink közül 95 db kétágyas, melyek közül 71 franciaággyal, 24 pedig különálló ágyakkal rendelkezik. Továbbá 24 db két légterű, közös előtérbe nyíló szoba is van, melyekben 2-4 fő elhelyezésére van lehetőség.
Mindegyik szobához tartozik saját fürdőszoba, WC, TV, hűtőszekrény.

Étkezés

Teljes ellátás kérhető a helyi étteremben.

Buszparkoló

Saját buszparkolóval rendelkezik a szállás, külön díj fejében.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15:00 órától, kijelentkezésre pedig 10:00 óráig van lehetőség.

Diákcsoport árak

Kontinentális reggelivel 14000 – 15000 Ft/fő/éj közötti ársávban.
A pontos ár függ a létszámtól, kért elhelyezéstől, dátumtól. Pontos árakért kérjen ajánlatot.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Hotel Guest Ltd.
3.1
749 értékelés alapján
Gáspár I.
Gáspár I.
Igazi "fapados" az ágy inkább hasonlított egy gumimatracra ami pluszban még nyikorog is 🤪 a tv olyan magasra szerelték fel, hogy a zsiráf jól lássa 🤪Egy éjszakát voltam így és főleg az ára miatt nekem megfelelt. A 6.emeleten sem volt rossz a kilátás,de pár emellettel feljebb biztos lenyűgöző.
Krisztina R.
Krisztina R.
Jó helyen van, van zárt parkoló, kedves a személyzet. Egyéb tekintetben nagyon alap, retro.
Balázs E.
Balázs E.
A szobák felszereltsége és tosztasága jó. Mindemképpen érdemes vinni az embernek magával elosztót ha 2 nél több elektromos eszközt akar üzemeltetni. Jó pár szobában folyik a zuhanyzálca aljánnál ki a csempére a víz.A porta szolgálat készséggel van az ember segítségére.Étkezési lehetőség álltalában elérhető, jelenleg így nyár vegén nem (augusztus vegéig).A szobák biztonságosak, a kártya rendszer jól működik.
Erzsébet R.
Erzsébet R.
Kezdem az egyetlen pozitívummal, a recepciós hölgy nagyon kedves volt! A hotel maga viszont nem felel meg a 3 csillagos minősítésnek. Ha visszaminősítenék 2 csillagosra, nem lenne ennyi felháborodott vélemény. A mi szobánkra a legtöbb korábban érkezett panasz igaz volt. Hangyák voltak a 10. emeleten, meg is csipkedtek kicsit. A szőnyegen jobb ha az ember nem gondol bele honnan származik a temérdek folt, a WC ülőke olyan retkes, megsárgult, törött, hogy jó érzésű ember nem ül rá... A tusoló eldugulva, mire felért a 10-re a melegvíz, már majdnem folyt ki a kabinból. A takarítást inkább hagyjuk, a tálcán amiken az elvileg tiszta poharakat találtuk lefordítva, találtunk mellette citrom magokat (gondolom az előző lakó köpte rá) még sorolhatnám. Mi nem vagyunk nagyigényűek, kulcsosházak, menedékházak rendszeres látogatói voltunk, de itt az a gond, hogy az ember nem azt kapja amire számít... - 1 csillag és nem lesz fogalomzavar.
Dávid C.
Dávid C.
Kipateroltak 2 éjszaka után, mert elvileg kellett a hely másnak. Egy 10 emeletes lepukkant szállodában... Hihető. A szőke recepciós hölgy az egyetlen pozitívum, a lelkemmel is foglalkozott. Remélem, emlékszik.
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending