Hotel Zugló


Hotel Zugló 1Hotel Zugló 2Hotel Zugló 3Hotel Zugló 4Hotel Zugló 5Hotel Zugló 6Hotel Zugló 7Hotel Zugló 8Hotel Zugló 9Hotel Zugló 10Hotel Zugló 11Hotel Zugló 12Hotel Zugló 13Hotel Zugló 14Hotel Zugló 15Hotel Zugló 16Hotel Zugló 17Hotel Zugló 18Hotel Zugló 19Hotel Zugló 20Hotel Zugló 21

A Hotel Zugló kiemelt előnyei

Vonattal könnyen elérhető
Max. férőhely: 284 fő
Legjobb ár: 14000 Ft/fő/éj reggelivel

Elhelyezkedés

Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 204.

A Nyugati pályaudvartól 25-30 percre fekszik tömegközlekedéssel.

A Déli pályaudvartól mindössze 35-40 percre található tömegközlekedéssel.

A Keleti pályaudvartól 15 percre fekszik tömegközlekedéssel.

Az Országház 35 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.

Közösségi tér

A 100 fős étteremben összegyűlhet a csoport (előzetes egyeztetés alapján). A 32 négyzetméteres, kb. 40 fő befogadására alkalmas, légkondicionált különterem külön is bérelhető.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A 12 emeletes szállodában összesen 143 db szoba található. Szobáink közül 95 db kétágyas, melyek közül 71 franciaággyal, 24 pedig különálló ágyakkal rendelkezik. Továbbá 24 db két légterű, közös előtérbe nyíló szoba is van, melyekben 2-4 fő elhelyezésére van lehetőség.
Mindegyik szobához tartozik saját fürdőszoba, WC, TV, hűtőszekrény.

Étkezés

Teljes ellátás kérhető a helyi étteremben.

Buszparkoló

Saját buszparkolóval rendelkezik a szállás, külön díj fejében.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15:00 órától, kijelentkezésre pedig 10:00 óráig van lehetőség.

Diákcsoport árak

Kontinentális reggelivel 14000 – 15000 Ft/fő/éj közötti ársávban.
A pontos ár függ a létszámtól, kért elhelyezéstől, dátumtól. Pontos árakért kérjen ajánlatot.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Hotel Zugló
3.0
742 értékelés alapján
Gáspár I.
Gáspár I.
1691904871
Igazi "fapados" az ágy inkább hasonlított egy gumimatracra ami pluszban még nyikorog is 🤪 a tv olyan magasra szerelték fel, hogy a zsiráf jól lássa 🤪Egy éjszakát voltam így és főleg az ára miatt nekem megfelelt. A 6.emeleten sem volt rossz a kilátás,de pár emellettel feljebb biztos lenyűgöző.
Balázs E.
Balázs E.
1691560385
A szobák felszereltsége és tosztasága jó. Mindemképpen érdemes vinni az embernek magával elosztót ha 2 nél több elektromos eszközt akar üzemeltetni. Jó pár szobában folyik a zuhanyzálca aljánnál ki a csempére a víz.A porta szolgálat készséggel van az ember segítségére.Étkezési lehetőség álltalában elérhető, jelenleg így nyár vegén nem (augusztus vegéig).A szobák biztonságosak, a kártya rendszer jól működik.
Erzsébet R.
Erzsébet R.
1691262172
Kezdem az egyetlen pozitívummal, a recepciós hölgy nagyon kedves volt! A hotel maga viszont nem felel meg a 3 csillagos minősítésnek. Ha visszaminősítenék 2 csillagosra, nem lenne ennyi felháborodott vélemény. A mi szobánkra a legtöbb korábban érkezett panasz igaz volt. Hangyák voltak a 10. emeleten, meg is csipkedtek kicsit. A szőnyegen jobb ha az ember nem gondol bele honnan származik a temérdek folt, a WC ülőke olyan retkes, megsárgult, törött, hogy jó érzésű ember nem ül rá... A tusoló eldugulva, mire felért a 10-re a melegvíz, már majdnem folyt ki a kabinból. A takarítást inkább hagyjuk, a tálcán amiken az elvileg tiszta poharakat találtuk lefordítva, találtunk mellette citrom magokat (gondolom az előző lakó köpte rá) még sorolhatnám. Mi nem vagyunk nagyigényűek, kulcsosházak, menedékházak rendszeres látogatói voltunk, de itt az a gond, hogy az ember nem azt kapja amire számít... - 1 csillag és nem lesz fogalomzavar.
Dávid C.
Dávid C.
1698446489
Kipateroltak 2 éjszaka után, mert elvileg kellett a hely másnak. Egy 10 emeletes lepukkant szállodában... Hihető. A szőke recepciós hölgy az egyetlen pozitívum, a lelkemmel is foglalkozott. Remélem, emlékszik.
Bella S.
Bella S.
1693302857
Ugyan ez volt az egyik legmegfizethetőbb szálláshely a Sziget Fesztivál alatt, és nincs is rossz helyen, azért a tisztaság hiánya fölött nem tudok szemet hunyni. A törölköző foltos volt. A szőnyeg nem tudom, mikor látott utoljára porszívót (és most nem csak porról beszélek, hanem kavics, babszem, mocsok..), az ágyban is találtam pár hajszálat. De amikor a zuhanyzóban bokáig állok a vízben, a lefolyótakaró ott úszkál körülöttem, és előttünk ott lakók haját mosom le a lábamról, na az már kiveri a biztosítékot. Illetve értem én, hogy a 12. emeletre nem könnyű normális víznyomást varázsolni, de az egyszer csöpög, a következő pillanatban ömlik (és fröcsköli mondjuk a fogkrémet mindenfelé), nem túl szerencsés.Mindent összevetve nekem nem volt jó élmény ott lakni, és nem ajánlanám senkinek.
Noémi M.
Noémi M.
1693172083
Kevés jó élménnyel hagytam ott ezt a hotelt, mivel több negatívummal is szembe kellett néznem az ott tartózkodásom során. Amint beléptem a szobámba azzal kellett szembesülnöm, hogy nem volt alaposan kitakarítva. Nem ártott volna kicsit felporszívózni, mivel úgy nézett ki a szőnyeg, mintha legalább egy éve nem lett volna ott takarítva. A matracok régiek, megsárgultak, elhasználtak voltak, kegyetlen volt azon aludni. Méghozzá az ágyhuzat tisztaságában is kételkednem kellett, mivel volt rajta pár megkérdőjelezhető folt... A zuhanytálca sem volt valami gyönyörű látvány, viszont az már kissé felháborító volt, hogy a víz nyomása nem volt a megfelelő (alig jött víz a zuhanyból). Emiatt a zuhany egyáltalán nem volt megfelelő arra, hogy alaposan le tudjak zuhanyozni. A csapot jóformán már megette a vízkő, de ez már csak részletkérdés. Az éjjeli lámpában a villanykörte annyira ki volt égve, hogy az ki is folyt. Volt a szobában egy kisebb hűtőszekrény is, kár, hogy nem volt semmi haszna, mivel az nem hűtött. Az ajtó nem megfelelően záródott, többszöri próbálkozásra sikerült csak kinyitnom, ez viszont lehet csak az én ügyetlenségem, de azért mégis elvárom, hogy könnyen ki tudjam nyitni az ajtót. A szállodában megtalálható lifthez is sok türelem kellett. Nem vártam el sokat a helytől, viszont számomra elengedhetetlen a tisztaság és elvárom, hogy ha már fizettem a szobáért, az rendben legyen. Pozitívumként azt emelném ki, hogy volt légkondicionálás, ami elengedhetetlen a nyári időszakban. Mellesleg szinte a hotel előtt van a villamosmegálló, tehát ez megkönnyíti a közlekedést a kirándulók számára. Sajnos csak ennyi pozitívumot sikerült fellelnem a helyben. Na meg azt, hogy volt hol aludni... a szándék megvolt...
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending