Budakeszi Vadaspark


Budakeszi VadasparkBudakeszi VadasparkBudakeszi VadasparkBudakeszi Vadaspark lakóiBudakeszi Vadaspark lakóiBudakeszi Vadaspark lakóiBudakeszi Vadaspark lakóiBudakeszi Vadaspark lakóiBudakeszi Vadaspark lakóiBudakeszi Vadaspark lakói

A Budakeszi Vadaspark Budapest közelében található, mintegy 26 hektáron terül el. Jelenleg kb. 120 egyeddel rendelkezik, összesen 32 fajból, így a diákok számos vadonélő állattal, pl. gímszarvassal, sakállal, számos kisragadozóval, pl. mosómedvével, fácánnal, nyesttel, illetve háziállattal, pl. mangalicával, magyar tarkákkal ismerkedhetnek meg természetes, erdei környezetükben.
Kisállatsuliban lehetőség van mosómedve, sakál, róka és hiúz tréningen való részvételre, illetve megtekinthető a medvék, bivalyok és a farkasok látványetetése is hétfőtől péntekig előre meghatározott időben.

Szakvezetés igényelhető előre meghatározott témában minden nap reggel 9 órától 13 óráig maximum 30 fős csoportokban.

A Vadaspark területén állatsimogató, illetve parasztudvar is található.

A Budakeszi Vadaspark mellett közvetlenül a Budakeszi Vadaskertben erdei iskolai programokat kínálnak iskolás csoportok számára, ahol a diákok a tankönyvi anyagot kiegészítő tudást sajátíthatnak el a játékos programokon való részvétellel. A programok során aktív feladatokon, ritmusjátékokon keresztül tanulnak a gyerekek.
A következő 2-3 órás programokon van lehetőség részt venni:

  • Nagyvadak nyomában
  • Erdei kincskereső program
  • Az Élő Föld
  • Erdei akadálypálya
  • Vadnyom követő tájfutás
  • Faóriások
  • Erdei alkotóműhely

A programokra előzetes regisztráció szükséges.

Térkép

Cím: 2092 Budakeszi, Pf.: 88.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Budakeszi Vadaspark honlapján: budakeszivadaspark.hu.

https://budakeszivadaspark.hu/

További budapesti programok

További budapesti programokért kérjük, látogassa meg a budapesti programajánló oldalunkat!