Afrika Múzeum


Afrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika MúzeumAfrika Múzeum

A Dr. Nagy Endre nevéhez fűződő Afrika Múzeum Afrika hangulatát hozza el a Balaton partjára. A múzeumban, mely magyar illetve német nyelvű idegenvezetéssel megtekinthető, néprajzi kiállítást illetve számos trófeát mutat be. A múzeum udvarában egy mini szafari park található, ahol afrikai állatok tekinthetőek meg, úgy, mint teve, zebra, majom, strucc vagy épp antilop. A diákok nem csak megnézhetik az állatokat, a teve, illetve a póni hátára lehetőség van felülni is. Az állatokon kívül az udvarban megtekinthető egy afrikai élőkép, maszáj kunyhókkal.

A kisebbek kipróbálhatják továbbá a zsiráf formájú ugrálóvárat a játszótéren, a nagyobbak pedig megmérettethetik magukat a rodeóbika hátán.

A Múzeum ajándékbolttal is rendelkezik, ahol szuvenír vásárolható, illetve egy büfével is, ahol frissítő vásárolható. Továbbá a Múzeum területén kialakításra került egy pihenőhely is illetve egy vizipipa kávéház.

Csoportok számára (20 fő) felett a kísérő tanároknak lehetőségük van gyermekjegyet váltani. A jegyár tartalmazza a Múzeum és az Állatkert látogatását, az idegenvezetést, illetve a parkolás díját.

Térkép

Cím: 8312 Balatonederics, Kültelek 11. (71-es főút)

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Afrika Múzeum honlapján: afrikamuzeum.hu

http://www.afrikamuzeum.hu/

További balatoni programok

További balatoni programokért kérjük, látogassa meg a balatoni programajánló oldalunkat!