Panoráma Üdülő


A Panoráma üdülő kiemelt előnyei

Erdei iskola
Étkezés biztosított csoportok esetén
Ágynemű biztosított
Max. férőhely: 48 fő (pótágyakkal 52 fő)
Legjobb ár: 2200 Ft/fő

Elhelyezkedés

Cím: 3759 Aggtelek Gömöri u. 40.

Az üdülő a világörökségi aggteleki Baradla cseppkőbarlang bejáratától 10 percnyi sétára, a centrumtól is néhány percnyire található.

A szállás szemet gyönyörködtető környezetben helyezkedik el, erdei iskolaként is funkcionál.

Közösségi tér

Az üdülő óriási, 4000 m2 udvarral rendelkezik, ahol akár együtt főzhet, sportolhat az osztály jó idő esetén. Az udvar füvesített, de salakpályával is rendelkezik, illetve játszótéri játékokkal is felszerelt.
Rossz idő esetén rendelkezésre áll egy 60 fő befogadására alkalmas külön terem (plusz költségek felmerülhetnek).

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Az üdülő egyszerre 48 fő befogadására képes (pótágyakkal 52 fő).

A főépületben 12 db négyágyas szoba található, melyhez 6 db zuhanyzó tartozik és 4 db WC.
Ágynemű illetve wifi biztosított minden szobában.

Étkezés

Az udvaron bográcsozási, szalonna sütési lehetőség biztosított.
Igény esetén teakonyha használatát, illetve nagyobb csoportok számára (12 fő felett) étkezést biztosítanak.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló a ház előtt.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 14.00-tól, kijelentkezésre pedig 9.00-ig van lehetőség. Csomagmegőrzésre van lehetőség.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül 18 éves korig: 2200 Ft/fő/éj
Szállás ellátás nélkül felnőtteknek: 2700 Ft/fő/éj
Fűtés felára: 300 Ft/fő/éj

Kedvezmény: csoportos foglalás esetén minden 21. fő díjmentesen szállhat meg.

Konyha bérleti díja csoportoknak (opcionális): 10000 Ft/éj.

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Panorama Resort
4.0
61 értékelés alapján
Istvánné B.
Istvánné B.
21:05 14 Sep 20
Nagyon kedves volt a házigazda, udvarias, előzékeny. A hely rendezett, csendes, csak ajánlani tudom, jövőre is visszamegyünk
Bálint L.
Bálint L.
19:12 19 Aug 20
Accommodation with 4-bed rooms, reminiscent of class trips. There are 4-5 rooms with a kitchen and 1-1 baths per sex (2 shower cabins, 1 toilet). The windows have mosquito nets on the windows, so you can sleep peacefully with the windows open. In the yard there is a retro playground, mini football field, barbecue area. Both the owner and the cleaning lady are very normal and helpful, you can turn to them with anything. The courtyard has great views of the adjacent hillside. We had a great time here, I can only recommend it - to those who like the atmosphere of student camps.
Zoltán Blue U.
Zoltán Blue U.
18:45 17 Aug 20
zsenialis!!kedves vendeglatas, uberkiraly arak, szep taj
Péter H.
Péter H.
15:53 27 Jul 20
Jóindulatúlag retrónak szokták hívni az ilyesmit: a berendezés elavult, kopott az egész, lenne mit felújítani, DEamire való, nevezetesen, hogy eltöltsünk ott pár éjszakát barátokkal, arra több, mint alkalmas.Három traktusból áll. Ebből az egyik egy piszok nagy közösségi tér és egy nagy, jól felszerelt konyha. A másik kettőben vannak a szobák, mindegyikben 4-5 ággyal. 1-1 vizes blokk is van blokkonként 2+1 zuhanyzóval. Ez nem túl sok, de be lehet osztani. WC összesen 2-2 van blokkonként, ami szintén alsó határon van, de nálunk 32 emberrel nem volt gond.A közösségi hely nagyon jól elkülönül a szobáktól, ezért kisgyerekes társaságoknak is nagyon alkalmas, nem fog zavarni senki senkit.A betoncsík az épület előtt rollerezésre nem alkalmas, de a gyerekeket nem érdekelte, mert az amúgy szintén retró játszótér teljesen használható és korrekt állapotban van.Nagyon értékeltem, hogy az ablakokon van rovarháló! Pedig míg az ország nagy része megpusztul a szúnyogoktól éppen, addig ezen a környéken mintha nem is lenne!Kutyakennel is van, ilyet még nem is láttam.A tulajdonos nagyon rokonszenves fiatal srác, könnyű vele együttműködni.Más szálláshelyeken szokott gond lenni abból, hogy elfogy a WC papír, meg a szappan a kézmosáshoz, itt ez rendben volt, egy néni minden nap jött és ellenőrzött mindent.Ha mélyére nem nézünk a dolgoknak, akkor alapvetően tiszta a hely, de az ágyakat akkor azért ne húzogassuk el és akkor nem lesz gond 🙂 Az edények között akad mosatlan, mert a mosogatógép nem egy nagy szám, de egyrészt legalább van, másrészt pedig ez inkább a vendégeket minősíti.Ár-érték arányban nehéz jobbat találni.
Péter H.
Péter H.
15:53 27 Jul 20
It's kind of retroly called something like this: the equipment is outdated, it's all worn out, there's something to renovate, BUTfor which it is, namely to spend a few nights there with friends, more than suitable.It consists of three tracts. One of these is a dirt large communal area and a large, well-equipped kitchen. The other two have rooms, each with 4-5 beds. There is also a 1-1 water block with 2 + 1 showers per block. It’s not too much, but it can be divided. There are a total of 2-2 toilets per block, which is also on the lower limit, but we had no problems with 32 people.The common area is very well separated from the rooms, so it is also very suitable for groups with small children, it will not disturb anyone.The concrete strip is not suitable for rollerblading in front of the building, but the children were not interested because the otherwise retro playground is fully usable and in good condition.I really appreciated the insect net on the windows! Yet while much of the country is being destroyed by mosquitoes, there is no such thing as a neighborhood!He also has a dog kennel, I haven't even seen one.The owner is a very sympathetic young guy, easy to work with.In other accommodation, there was a problem with running out of toilet paper and soap for washing hands, here it was okay, an aunt came and checked everything every day.If we don't look deep into things, the place is basically clean, but then the beds should not be pulled and then there will be no problem 🙂 There are unwashed dishes in the dishes, because the dishwasher is not a big number, but at least there is it prefers to rate guests.It’s hard to find better value for money.
bettina B.
bettina B.
17:29 24 Jul 20
Nagyon kedves,vendégszerető tulajdonos.Egyszerű,de jó szállás.Szép kilátással.Biztos visszatérünk!
Bence B.
Bence B.
19:42 20 Jul 20
Tökéletes szállásNagyon tiszta.A tulajdonos nagyon segítőkész és vendégszerető.Bejelnetkezésnél nagyon jó pálinka !!!
Bence B.
Bence B.
19:42 20 Jul 20
Tökéletes szállásNagyon tiszta.A tulajdonos nagyon segítőkész és vendégszerető.Bejelnetkezésnél nagyon jó pálinka !!!
Réka K.
Réka K.
11:50 20 Sep 19
Gyönyörű, nyugodt hely, kedves személyzet.
Judit J.
Judit J.
08:15 14 Jul 19
Tokeletes hely ahhoz, hogy az ember elvonuljon a "vilag zajatol". Engem meggyozott.
Istvánné K.
Istvánné K.
04:46 10 Jun 19
Nagyon jó szállás!
Marcell M.
Marcell M.
13:32 16 May 19
Túristabarát, nagy közösségi terekkel.
rencsi1979
rencsi1979
07:34 10 May 19
Nagyon kényelmes ,tiszta , rendezett a kiszolgálás pedig kifogástalan .
Lajosné K.
Lajosné K.
05:54 20 Aug 17
Nagyon jól éreztem magam!
Gábor F.
Gábor F.
16:50 11 Aug 19
Sajnos az ötödik osztályos kirándulásom során a szállással kapcsolatban nem maradtak élő emlékeim, pedig akkor jártam itt utoljára, Aggteleken. Biztosan nem is érdekelt a szállás minősége, más idők jártak akkor. Fene tudja, lehet hogy itt szálltunk akkor meg?Jelenlegi száraz tények, hogy a szállás ódon, de tiszta, karbantartott, régi berendezéssel rendelkezik. Retro:) Szerény körülmények uralkodnak, foglaláskor nem árulnak zsákbamacskát, ezt korrekten jelezték is. Egyébként minden rendben volt, közös felszerelt konyha, hűtőszekrény, közös fürdő, folyékony szappan, ágynemű, kicsit zsúfolt szoba, bútorok. Az ágy eszméletlen poros volt, de kéznél volt a Ventolin:) Az üzemeltető kedves volt és mindenben segítőkész. Két éjszakát töltöttünk itt, személyes véleményem, hogy a helyi kínálatban üdítő színfolt. A négy csillag fenti szubjektivitást tükrözi, kérem figyelembe venni az értékelés olvasásakor.
László V.
László V.
20:44 07 Jul 19
Nagyon szép környezetben egy kellemes turistaszállás, jól felszerelve, tiszta, rendezett. Segítőkész, udvarias tulajdonos és segítői. Kisebb baráti társaságnak, családnak, vagy akár iskolai csoportnak táborozás, erdei iskola helyszínéül. A bútorzat csere alatt, ha meglesz az új berendezés, öt csillagot érdemel.
Gombos S.
Gombos S.
08:42 24 Jan 15
Jó szállásOlcsóJó a kilátásJó az ételEgy probléma van csak: a temető 2 házzal arrébb van
Attila S.
Attila S.
12:21 01 Jul 18
Úttörő tábor feeling, nagyon puritán. Egy éjszakát azért ki lehet bírni.
Sándor T.
Sándor T.
20:07 23 Jul 16
Mert nagyon jó
Norbert T.
Norbert T.
11:20 24 Oct 20
The accommodation itself is not super, the view is ok with the mountain but as we look to the left we can clearly see the cemetery next to the accommodation, there is a small football field and a completely metal playground, the rooms have 4 beds kitchen with shower and separate washbasin, parking space is scarce, nowadays it is mandatory to wear a protective mask in the hallway, unfortunately we didn't take a picture.
További vélemények

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending