Pákász Tanya Kemping


Pákász Tanya Kemping UdvarPákász Tanya Kemping UdvarPákász Tanya Kemping UdvarPákász Tanya Kemping UdvarPákász Tanya Kemping UdvarPákász Tanya Kemping UdvarNagy faház - teraszNagy faház - teraszNagy faház - társalgóNagy faház - társalgóNagy faház - folyosóNagy faház - szobaNagy faház - szobaNagy faház - szobaNagy faház - vizesblokkNagy faház - vizesblokkNagy faházNagy faház - vizesblokkKőházKőház - szobaKőház - szobaKőház - szobaKőház - vizesblokkKőház - vizesblokkFaházFaházFaház - szobaFaház - szobaFaház - vizesblokkKempingKempingKemping

A Pákász Tanya Kemping szállás kiemelt előnyei

Ingyenes strandbelépő
Vasútállomástól 1,4 km-re fekszik, gyalog 17 perc
Helyben kérhető étkezés
Max. férőhely: 61 fő
Legjobb ár: 2900 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2484 Agárd, Chernel István u. 54.

A szálláshely a Velencei-tó déli partján fekszik.

Az Agárd vasútállomástól 1,4 km-re fekszik, gyalog 17 perc.

Közösségi tér

Jó idő esetén az egész osztály együtt töltheti szabadidejét az udvaron, ahol lehetőség van bográcsozni, szalonnát sütni az erre kialakított helyen. Az udvaron lehetőség van kiülni fedett terasz alatt is.
Jó idő esetén továbbá a vízpart és a kemping között található strandon is együtt lehet az egész osztály, ahová díjmentes belépést biztosítanak.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Nagy faház – max. 32 fő
A szálláshelyen található egy nagy faház, amely 32 fő befogadására alkalmas, így akár foglalható az osztály kizárólagos használatára is, megfelelő létszám esetén. Az elhelyezés összesen 9 db szobában történik a faházon belül. A szobák nem rendelkeznek privát fürdőszobával, a diákok számára közös vizesblokkok kerültek kialakításra. A szobákban emeletes ágyak találhatók. A faházhoz tartozik egy nagy terasz, ahol az egész osztály kiülhet egyszerre.

Bungalók – max. 6 fő
A 3 db kétfős különálló bungalókban saját fürdőszoba, TV és hűtőszekrény található.

Kőházak – max. 23 fő
Az 5 db különálló kőház mindegyike saját fürdőszobával, TV-vel és hűtőszekrénnyel van felszerelve. A kőházak közül 4 db kőház ötfős, 1 db kőház pedig háromfős. Az ötfős kőházakban 2 emeletes ágy és 1 heverő használható, a háromfős kőházban pedig 1 db kétszemélyes kihúzható kanapé és 1 db egyszemélyes heverő.

A kemping részen lehetőség van sátorozásra is.

A szálláshelyen található egy társalgó TV-vel, illetve hűtőkkel.

A vendégek számára a díjmentes belépést biztosítanak a vízpart és a kemping között található strandra.

A szálláshelyen segítséget nyújtanak programszervezésben igény esetén:

  • Hajókirándulás a Velencei-tavon
  • Kerékpártúra a tó körül
  • Kenutúra kísérőkkel

Étkezés

A Pákász Tanyán igényelhető reggeli, illetve főétkezés.
Lehetőség van a konyhában főzni rossz idő esetén, jó idő esetén pedig a szabadban szalonnát sütni, bográcsozni. A főzéshez biztosítanak eszközöket.

Buszparkoló

Az autóbuszok számára a zárt udvarban van lehetőség parkolni.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre az érkezés napján 14 órától van lehetőség, kijelentkezésre pedig a távozás napján 10 óráig.

Diákcsoport árak

Az árakban már benne van a strandbelépő és az ágyneműhasználat is.

Szállásdíj 18 éves korig:

  • 1 ill. 2 éjszaka esetén 3-4 ágyas szobákban: 2900 Ft/fő/éj
  • 3 ill. több éjszaka esetén 3-4 ágyas szobákban 2600 Ft/fő/éj

Szállásdíj 18 éves kortól:

  • 1 ill. 2 éjszaka esetén 3-4 ágyas szobákban: 3200 Ft/fő/éj
  • 3 ill. több éjszaka esetén 3-4 ágyas szobákban 3000 Ft/fő/éj

Kedvezmény: minden 20. fő szállásdíja grátisz.

Étkezések:

  • Reggeli: 800 Ft/fő
  • Főétkezés (ebéd/vacsora): 1500 Ft/fő

Bográcsozáshoz, szalonna sütéshez, grillezéshez eszközöket és helyet díjmentesen biztosít a szállás.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Pákász Tanya Kemping
4.5
38 értékelés alapján
Anikó Meszner
Anikó Meszner
20:07 31 Aug 19
Családias hangulatú hely,a kert szép, rendezett. Grill,bogrács, ping- pong,homokozó, jól felszerelt konyha...,a zárt kapukat pedig nagyon jó ötletnek tartom. Természetesen kapukulcsot adnak. Szobák (kőház) mérete megfelelő ( mi 1 gyermekkel voltunk,de szerintem kettővel is ideális).Sokat úgysem tartozódik bent az ember,csak alvásra kell 😊A strand közel van,közvetlen a campingből át lehet menni,és annak különösképp figyelemre méltó aki nem szereti a nagy nyüzsgést. Az ott töltött 4 nap alatt nem kellett a helyet keresni a plédnek. Jól éreztük magunkat!Köszönjük
Natália Rasztovics
Natália Rasztovics
06:26 22 Aug 19
Szuper volt ez a 10 nap amit önöknél töltöttünk.Minden szép tiszta a hangulat családias . Aki aktívan kellemesen szeretne pihenni keresse fel a tanyát biztos nagy élményben lesz része csak ajánlani tudom mindenkinek.Köszönjük mégegyszer jövőre újra találkozunk.
Edgár Roczó
Edgár Roczó
12:32 20 Aug 19
Nagyon jól éreztük magunkat az egész családommal! A gyerekek biztonságban játszottak a nagy fák árnyékában.Tiszta,rendezett a terület,a szobák,fürdőszobák minden tekintetben megfelelőek. Kedves személyzet.Nagy családok,közösségek számára is ideális hely.
Viktória Orsó
Viktória Orsó
14:33 19 Aug 19
Egyesülettel mentünk edzőtáborozni.(kb 20 fővel) Köszönjük ezt a csodálatos hetet,amit ott tölthettünk. Gyönyörű és folyamatosan karbantartott környezet,vendégszerető tulajdonosokkal és minőségi ételek vártak minket! Köszönjük,jövőre találkozunk! 👍
Erika Fegyverneki
Erika Fegyverneki
15:43 12 Aug 19
Augusztus 5-11.-ig egy nagyon kellemes hetet töltöttünk a Pakasz Tanyan. A vendeglatas szuper volt, es mi nagyon jol ereztük magunkat a gyerekekkel.Bogracsoztunk grilleztünk, kirandultunk es jokat pingpongoztunk.Ugy gondolom hogy a tulajdonosok igen vendegszeretök es nagyszerü emberek. Köszönyjük ezt a remek nyaralast.Ha lehetösegünk lesz vissza jövünk ide.
Erika Ilosvai
Erika Ilosvai
15:30 11 Aug 19
Nagyon szuper hely! Csodaszép kert, rendezett szobák, nagyon kedves, készséges tulajdonosok. Minden kívánságod teljesül! Gyerekbarát, kutyabarát, csaladbarát. Imádtuk. Máskor is jövünk. Köszönjük!
János Madari
János Madari
17:04 02 Aug 19
Nagyon korrekt kemping, jól felszerelt konyhával ( hűtő, mikro, villanytüzhely). Folyamatosan zárt kapuk (kisgyerekeseknek nagyon jó) mindenkinek saját kulcs a kapukhoz. Tiszta rendezett környezet!
Mónika Kolozsvári
Mónika Kolozsvári
18:13 27 Jul 19
Egy igazi kellemes baratságos hely ahol csodás 4 napot töltöttünk el!Mi jövőre is visszatérünk!
Zoltán Horváth
Zoltán Horváth
15:59 26 Jul 19
Köszönjük ezt a csodálatos néhány napot amit a családommal eltölthettünk Önöknél. Gyönyörű és folyamatosan karbantartott környezet (szállások, közös helységek, kert stb...), maximálisan vendégorientált viszont nem "ömlengős" személyzet (Marcsi néni és Imre bácsi) akik mindenre odafigyelnek úgy, hogy még véletlenül sem tolakodóak. A strand a kemping mögött egy köpésnyire, gyakorlatilag csak egy kapu választja el a kempinget a pancsoló övezettől, a kemping területén remek meccsekre csábító pingpongasztal (Imre bácsit csak az hívja ki pinyózni aki tud is mert nagyon penge 🙂 ), van minőségi csocsóasztal is, az étkezések nagy részét mi "befizetéssel" oldottuk meg és nem tartozom, a kákabélűek közé de rendesen neki kellett gyürkőznöm-akkora adagokat kaptunk viszont sem az étkezés sem pediglen a szállás nem terhelte meg túlságosan a pénztárcánkat pedig nem a felső tízezerhez hanem a melós osztályhoz tartozunk. Összegezve.: amint lesz lehetőségünk, biztos, hogy megyünk még a Pákász tanyára. A mellékelt fotón balról jobbra.: Imre bácsi, Marcsi néni, Csenge lányom, Margó párom, Armand fiam, Koppány fiam és végül jobbszélsőként jómagam.
Tímea Péterffy
Tímea Péterffy
18:22 24 Jul 19
Amikor egy hosszú téli estén tervezgeted, hova vinnéd el a kis családodat egy hétre pihenni, feltöltődni, együtt lenni, csakis együtt... és megtalálod ezt a helyet, ami sugallja, hogy "gyere ide, itt nyugalom vár". Hát jó, Édesanya még úgyse járt a Velencei-tónál. Így kezdődött. Aztán július 5-én belevágtunk. És de jól tettük! Azóta azt hallgatom, hogy de jó lenne visszamenni. Kedves Marcsi és Imre! Köszönünk mindent! u.i. azóta is imádjuk a fullos rántottát :)))
Lászlóné Nagy
Lászlóné Nagy
19:36 22 Jul 19
3 éjszakát töltöttünk el a kempingben a párommal. Minden tekintetben elégedettek voltunk. Tiszta, rendezett és ami az egyik legjobb, hogy a házigazda "mániája" (ezt Ő mondta 🙂) a mindig zárt kapuk. Mi biztos, hogy még vissza fogunk menni!
Bonda Zoli
Bonda Zoli
19:09 10 Jul 19
Nagyon jól éreztük magunkat. Hangulatos, rendezett, ápolt, családias környezet. A házigazdák kedvesek, rugalmasak, segítőkészek. Őszintén ajánljuk mindenkinek
Dávid Vakarcs
Dávid Vakarcs
17:48 08 Jul 19
Kedves, rugalmas tulajdonosok, tiszta es igenyes kornyezet, hibatlan konyhai felszereltség. Csak ajanlani tudom mindenkinek, aki tiszta es nyugodt kornyezetben szeretne satrazni, kempingezni es sutogetni. A szomszedos strand is teljesen rendben van minden szempontbol. Biztos, hogy visszaterunk még!
Tünde Edelényi-Szabó
Tünde Edelényi-Szabó
05:11 06 Jul 19
Rendezett,nyugodt környezet,kedves tulajdonosok,tiszta bungalow-ágynemű,közel a strand. Csuda volt az a 4 nap! Kellemesen pihentünk! Mindenkinek ajánlom!!!
Vivien Inzsöl
Vivien Inzsöl
20:36 04 Jul 19
Rendezett, tiszta szállás és udvar, kiépített tűzrakó és jól felszerelt konyha. A reggelit is el tudták intézni nekünk 🙂
Katalin Szabo-Balint
Katalin Szabo-Balint
14:05 29 Jun 19
Egy hónappal ezelőtt szálltunk meg osztálykiránduláson egy éjszakára. A nagy eső ellenére jól éreztük magunkat, a hely korrekt, biztonságos, csoportoknak és családok számára is jó szívvel ajánlható.
Akos Makrai
Akos Makrai
18:55 28 Jun 19
Csodás 3 napot töltöttem el a régi osztályommal itt mint visszatérő vendégek. Az elmúlt évhez képest szépen fel lett újítva. A tulajdonos kedves és figyelmes. Egy élmény volt újfent.
Hilda Simon
Hilda Simon
10:48 27 Jun 19
A csend, a rend, a tisztaság, a szobák, közös konyha-étkező felszereltsége a vendégekhez való hozzáállás, kifogástalan. Ajánlani tudom mindenkinek aki a kempingezést, sütögetést, az étkezést kötetlen időpontban kedvelik.
Annamária Bardi
Annamária Bardi
09:43 23 Jun 19
Családias kemping, szép rendezett parkkal, kiépített tűzrakóval, felszerelt étkezővel... ami még nagyon jó, hogy közvetlen kapcsolata van a stranddal. A tulajdonos nagyon figyelmes és segítőkész. Ár-érték arányban is tökéletes. 8-10 éves gyerkőcökkel voltunk sátrazni a hétvégén. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátást.
Ágnes Schulcz
Ágnes Schulcz
05:25 13 Jun 19
Visszatérő vendégek vagyunk a Pákász Tanyán. Mindennel elégedettek vagyunk, nagyon jól éreztük magunkat! A campingben dolgozó felnőttek is fantasztikusak és mindenben segítenek.
Baky Anna
Baky Anna
19:11 10 Jun 19
Kedves és figyelmes vendéglátók, barátságos kert, közvetlen átjárás a strandra. Àr-èrték aránya szuper, 3 kisgyerekkel ideális volt.
Jenő Horvath
Jenő Horvath
16:51 07 Jun 19
Szépen felujitott szállás, kedvesek a vendéglátók ! Gyönyörű a kert ! Ingyenes belépő a strandra, közvetlenül a hátsó kertkapun.
Gyöngyi Kárpáti
Gyöngyi Kárpáti
04:11 04 Jun 19
Már nem először jártam a Pákász Tanyán osztálykirándulás alkalmával. Most két osztálynyi 13-14 éves gyermekkel voltunk. Ideális környezet, patyolat tiszta,rendezett udvar, park, szobák. Kifogástalan étkezés, választható ételek. Rendkívül korrekt, együttműködő, készséges ügyintézés a tulajdonos részéről. Köszönjük szépen!
_ Laci0503
_ Laci0503
06:27 25 May 19
Nagyon jó volt, éppen elég tágas szobák, van ping-pong asztal, foci pálya, kosár pálya.
Krisztina Goda
Krisztina Goda
06:20 23 May 19
Jól felszerelt, tiszta szállás, zárt udvarral, kellemes környezetben.A tulajdonosok nagyon segítőkészek, rugalmasak és gyerekbarátok!Jól éreztük magunkat!
Gyöngyi Kovács
Gyöngyi Kovács
17:20 14 May 19
Szép és tiszta környezet, jól felszerelt konyha bográcsozási és grillezési lehetőséggel. Nagyon jó volt, hogy van egy társalgó csocsóval és pingpongozási lehetőség is adott. A szállás kiválóan alkalmas osztálykirándulásra. Külön kiemelném még a tulajdonos segítőkészségét.
DzsuRGO
DzsuRGO
08:00 23 Apr 19
Meseszép, gondozott környezet, végtelenül kedves, lelkiismeretes, a környezetre és a vendégekre, illetve igényeikre is maximálisan odafigyelő új Házigazdák. Tiszta, takaros szállás.Mindennel felszerelt, fedett konyha. Grillezési, bográcsolási, parkolási lehetőség. Ping-pong, csocsó... És még sorolhatnám, de inkább aki teheti, menjen és próbálja ki! Szívből ajánlom mindenkinek! Imrének és Párjának pedig kívánjuk a legjobbakat! Rajtatok nem fog múlni... 🙂 Köszönjük! Élmény volt! Hamarosan újra megyünk!
Guba Edit
Guba Edit
16:27 21 Apr 19
Nagyon jól éreztük magunkat a három nap alatt. A tulajdonos rendkívül figyelmes, kedves és segítőkész. Visszatérő vendégek leszünk. 🙂
Krisztina Szlaukó
Krisztina Szlaukó
08:39 21 Apr 19
Szívből ajánlom ezt a szalláshelyet minden érdeklődőnek, kisgyerekes családoknak, a sport szerelmeseinek. Igényes, tiszta, rendezett környezet, közel a parthoz, jól felszerelt konyha. Zárt parkoló, ping-pongozási, tollasozási, hintaágyon ejtőzési lehetőség. Barátságos, segítőkész, kedves szállasadók, akik odafigyelnek a vendegekre. Biztos, hogy visszajövünk.
Andrea Faragóné Szentirmai
Andrea Faragóné Szentirmai
10:51 19 Apr 19
Nagyon kellemes, barátságos, tiszta hely, a tulajdonosok mindenben segítőkészek.Csak ajánlani tudom mindenkinek!!Köszönjük ezt a csodás négy napot!
István Orbán
István Orbán
06:57 07 Apr 19
Nagyon tetszett jó a társaság.Nagyon sok szép és jó élménnyel gazdagodtam itt a Pákász tanyán.Nagyon köszönök mindent amit itt kaptam.Ajánlom mindenkinek ez a legjobb hely ahol valaha jártam.Az itt dolgozoknak erőt és kitartást kívánok.
János Puskás
János Puskás
05:24 28 Mar 19
Hangulatos kis hely vízközelben. Aki elakar vonulni a város zajából, azoknak tökéletes 🙂
Márk Szekely
Márk Szekely
22:12 27 Mar 19
Igényes környezet, nagyon jókat lehet pihenni, kirándulni a környéken, közel a part, családosan is megéri ide jönni, biztos még vissza jövünk
Miklós Tajti
Miklós Tajti
19:07 27 Mar 19
Jól éreztük magunkat. Kedves és segítőkész házigazdák, szuper hangulatú kemping!
Ábel Ballai
Ábel Ballai
18:48 27 Mar 19
Szuper árak, hangulatos környezet, és szinte a tóba másztunk ki a sátorból. Motorosbarát hely, és nem okozott gondot a parkolásunk, és az értékeink megőrzése!
Letti Lévai
Letti Lévai
12:17 20 Jan 19
Tiszta, családias hely. Jól felszerelt konyha, grillezésre, bográcsozásra is van lehetőség. A part 1 perc sétára. A hatalmas fűzfa alatt tökéletes volt sátrazni. Kellemes 2 napot töltöttünk itt.
Sütemény András
Sütemény András
07:24 06 Nov 18
Családias hangulatú és jó hogy ingyenes strandbelépőt adnak a szálláshoz.
László Gudenus
László Gudenus
13:17 02 Jul 18
Családias hangulatú és békés kemping. A kedves tulajdonos mindenben a segítségünkre volt. Kikapcsolódásra kiváló hely!
Simon István
Simon István
19:54 28 Jun 19
Különösen rendezett szép igazi pihenésre való csendes rendezett tiszta udvar szobák és a környezet a közeli strand nyújtotta élvezet koronázza az itt eltöltött idő élvezetét. Nem melles-leges, hogy a személyzet nagyon kedves rendszerető és segítőkész. GRATULÁLOK Imrének és Marikának ! Sok Szerencsét!!!
László Punka
László Punka
09:24 19 Aug 18
Minimalista hely, a szó pozitív értelmében. Horgászoknak kitűnő, de sokan voltak családok is. Van konyha, elfogadható vizesblokk.
balázs baranyai
balázs baranyai
15:26 29 Aug 19
Zárt kapuk fogadtak,délelött 10 órakkor, sehol nem találták meg a személyzet egyik tagját sem(egy ottlakó vendég),ezért átmentünk a szomszédba ahol szivélys fogadtatásban volt részünk.
Csenge Futo
Csenge Futo
19:31 04 Aug 19
Csoporttal mentünk és nem voltak velünk kedvesek a legkisebb mértékben sem!!! Két kapu van amit minden alkalommal zárni kell, nem csak este. Ez nagyon nehéz volt mivel harminc emberre kaptunk 1 darab kulcsot. Még azt is számon kérték, hogy mennyi WC papírt használunk és mikor elfogyott “nagyon kegyesen” adtak még. Nagyon vékony paplant kaptunk csak és mikor kértünk takarót csak ők nyulhattak hozzá és nem is húztak mindenkinek aki kért. Valamint a szállason nagyon vékonyak a falak így mindent lehet hallani. Családoknak valószínűleg jobb de mi egyáltalán nem éreztük a vendég szeretetet sajnos. Utólsónak még annyit, hogy nem gondolom h idegesítő csoport lettünk volna mivel egész délután nem voltunk ott, a tábor helyen lévő többi emberrel jóba voltunk és 22:00 után már nem voltunk hangosak mivel erre az elején kértek.
Lili Molnár
Lili Molnár
07:46 20 Jun 19
Gyerekcsoporttal sátorozáshoz nem ajánlom. A karók nagyjából 10 cm után megállnak a "földben". Hely nincs elég a sátraknak. Nem kimondottan segítőkész/vendégbarát vagy rugalmas a személyzet.
Sarolta Őszi
Sarolta Őszi
16:13 10 Mar 19
Vizesblokk felújított,de összességében egy lepukkant hely .Konyha külünüsen koszos Udvaron törött székek.Számomra nagy csalódás volt.
Zsigmond Szabó László
Zsigmond Szabó László
09:50 10 Sep 18
Na ilyen ! Csernobil ehez képest Párizs!
További vélemények

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending