Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor


UdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarNyitott udvari foglalkoztatóNyitott udvari foglalkoztatóFordulóFocipályaKosárpályaFahídII. foglalkoztató helyiségI. foglalkoztató helyiségFőépület földszinti nagyteremFoglalkoztató termek folyosólyaFőépület emeleti tárgyalójaFőépület aulaFőépület emeleti folyosóÉtterem előttErdészház előtérErdészház szobájaErdészház szobájaErdészház szobájaErdészházErdészházErdészházErdészházÉpített sziklakertE epulet előttDombbal az erdészház alattD épület előttD épület előttD épület előttC épület előttC épület előttBeton támfal

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor kiemelt előnyei

Erdei iskola
Max. férőhely: 264
Legjobb ár: 5450 Ft/fő/éj

NTAK regisztrációs szám: KO19017827 – Diákszálló

Elhelyezkedés

Cím: 9406 Sopron, Brennbergi út

A tábor a Brennbergi-völgy ölelésében található, így a természetes erdei környezetnek köszönhetően a szállás kiváló kiindulópont erdei túráknak, a természet felfedezésének, hiszen kijelölt turistaútvonalak is segítik a diákokat.

A soproni vasútállomástól 5,8 km-re fekszik a szállás. A Lackner Kristóf utcai autóbuszállomástól indul helyi buszjárat a szállás felé. A vasútállomás és az autóbuszállomás közti távolság 1,5 km, gyalog 15 perc. Az autóbuszállomástól 13 perc alatt érhető el a tábor helyi buszjárattal. Menetrendekért az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt-t kell keresni.

Autóbusszal Bánfalván keresztül Brennbergbánya irányába haladva közelíthető meg a tábor, a Sopron táblától 1,5 km-re, a Doborjáni Ferenc Nevelési – Oktatási Központ („Rák-patak” Erdei Turista Központ) után jobbra.

A Tűztorony (Sopron belváros) közúton 5 km-re fekszik a szállástól, saját busszal 14 perc alatt érhető el.

Közösségi tér

A Tábor területén az osztály a szabadban is összegyűlhet jó idő esetén. Megmérettetheti magát a foci-, illetve kosárlabda pályákon. Vagy fedett tanulórészben is találkozhatnak.
A főépületben is található két közösségi helyiség, ahol együtt lehet az egész osztály, valamint az étteremben lehetőség van közös étkezésre.
Tűzrakóhely rendelkezésre áll, azonban hozzá tartozó eszközöket, alapanyagokat hozni kell.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A tábor 192 fő befogadására alkalmas hatfős szobákban a nyári lakrészen, melyek közös vizesblokkal rendelkeznek. A nyári lakrészen lévő hatfős szobákban 3 db emeletes ágy van.
A nyári szállásrészük csak április 15. és október 15. között üzemel.

A tábor erdei továbbképző központjában (főépület) négy ágyas, akadálymentesített borovi fenyőággyal felszerelt szobák találhatóak, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek.

Az erdészházban 20 fő szállásolható el egyszerre 5 db fürdőszobás szobában. Az erdészház fűthető, így bármikor igénybe vehető.

Ágyneműt igény esetében biztosítanak.

Nyáron hangulatos jurta sátrakban is megszállhatnak a diákok (előzetes egyeztetést igényel).

Helyi kedvezményes diák buszbérletet biztosítanak a tábor lakóinak (650 Ft/fő) áron, mellyel a helyi járatok korlátlanul használhatóak Sopronban diákigazolvány megléte mellett.

Egy napos buszbérlésre is lehetőséget biztosítanak Fertő körüli, vagy ausztriai kirándulásokhoz.

Osztálykirándulások szervezését is vállalják, melyek 2 nap/1 éjszaka, illetve 3 nap/2 éjszaka hosszúságúak. Illetve 5 nap/4 éjszakás erdei iskola szervezését.

Étkezés

A szálláshely saját étteremmel rendelkezik, ahol lehetőség nyílik alkalmankénti félpanzió vagy akár napi háromszori étkezés igénybevételére.
A tábor területén továbbá egy büfé is üzemel.

Buszparkoló

3 db busz számára van ingyenes parkolóhely.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: érkezés napján 13:00 órától.
Kijelentkezés: távozás napján délelőtt 09:00 óráig.
Még a bejelentkezés napját megelőzően el kell küldeni a szállás felé az összes érkező vendég adatát (pl. teljes név, lakcím, születési dátum stb.), jogszabályi előírás miatt.

Diákcsoport árak

Hatfős szobák (emeletes ággyal) nyári lakrészen közös használatú vizesblokkal: 5450 Ft/fő/éj

Erdei továbbképző központban (4 ágyas saját fürdőszobás szobák) történő elhelyezés esetén: 6900 Ft/fő/éj. Fűtési felár a főépületben: 2500 Ft/szoba/nap

Erdészház (20 fős): 136000 Ft/erdészház/éj. Télen, fűtési szezonban minimum 2 éjszaka foglalás szükséges és a szállásdíjon felül 10.000 Ft/nap fűtési felár fizetendő az erdészház esetében.

18 éves kor felett még idegenforgalmi adó fizetendő: 530 Ft/fő/éj.

Étkezés árak:
Reggeli: 1800 Ft/fő/alkalom.
Ebéd (leves + főétel): 2700 Ft/fő/alkalom.
Vacsora (egytálétel): 2400 Ft/fő/alkalom.
Speciális étrend esetén (pl. laktózmentes, gluténmentes stb.) a fenti árakhoz 30% felár számítódik fel!

Fizetési feltételek

40% előleg fizetése szükséges a foglaláskor. A fennmaradó szállásdíj az idegenforgalmi adóval együtt a helyszínen készpénzben fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 30. napig, 30 napon belüli lemondás esetén a kötbér összege a befizetett 40% szállásdíj előleg. Létszámmódosítást az érkezési időt megelőző 7-ik napig fogadunk el.

Vélemények

Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor
3.3
147 értékelés alapján
Péter C.
Péter C.
Nekem tetszett,van melegvíz, szép környezetben található,ajánlom mindenkinek ?
Ágnes L.
Ágnes L.
Igazi retro élmény
Andrea T.
Andrea T.
Kényelmes szobák, csodálatos erdei környezet, a nyugalom szigete.
pityinmiki
pityinmiki
Kicsit a semmi közepén van, nincs sok opció az odajutáshoz. A szoba semmi extra, de megvan minden.
Katalin H.
Katalin H.
Kedves ,családias vendéglő, finom házias ízekkel!Ajánlom, nem lesz csalódás!
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending