Jávorkút Étterem és Panzió


FenyvesházFenyvesházFenyvesházFenyvesházFenyvesházFenyvesházPanzióPanzióPanzióPanzióPanzióÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremÉtterem

A Jávorkút Étterem és Panzió kiemelt előnyei

Zöldövezet, erdei iskola
Lillafüredtől 10 km-re, saját busszal 20 perc
Legjobb ár: 6700 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3517 Lillafüred, Jávorkút hrsz 01117.

Jávorkút a Bükki Nemzeti Park területén fekszik, közigazgatásilag Miskolc része.

A Jávorkút Étterem és Panzió zöldövezetben, hegyvidéki környezetben található.

Lillafüredtől 10 km-re fekszik, közúton saját busszal 20 perc a menetidő.

A Diósgyőri Vártól 17 km-re fekszik, közúton saját busszal 30 perc a menetidő.

Közösségi tér

60 fős különterem, valamint terasz áll rendelkezésre. A 2 hektáros kertben is összegyűlhet a csoport jó idő esetén.

Az épületek közelében kiépített szalonnasütő-, bográcsozó helyünk, saját, kapukkal ellátott sportpályánk van, valamint ping-pong asztal, lengőteke áll vendégeink rendelkezésére.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Két különálló épületből áll.

Panzió (max. 20 fő)
A 10 db kétágyas szobával rendelkező panzióépület max. 20 vendég szállhat meg. Mindegyik szobához tartozik saját fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel. A szobákban különálló ágyak találhatók.

Fenyvesház
A Fenyvesház épületben 6 db szoba kapott helyet: 1 db 10 fős, 1 db 12 fős, 1 db négyfős, 3 db kétfős. Fenyvesházunk mindkét szintjén közös összejövetelre alkalmas, nagy alapterületű társalgó található.

Étkezés

A szállás saját éttermében egyszerre 40 fő elfér, kérhető reggeli, ebéd, vacsora is.

Buszparkoló

Parkolási lehetőség biztosított.

Diákcsoport árak

Ágyneművel:
Szállás reggelivel 1 éj esetén: 7500 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel 2 vagy több éj esetén: 7000 Ft/fő/éj

Ágynemű nélkül:
Szállás reggelivel 1 éj esetén: 6700 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel 2 vagy több éj esetén: 6200 Ft/fő/éj

A reggelin kívül jó minőségű, bőséges, meleg, kétfogásos ebédet és vacsorát tudunk ajánlani – a gyerekek életkorától függően – 3000 Ft/fő/étkezés áron (ajánlatkérés szükséges).
Ha valamelyik diáknak, pedagógusnak bármilyen ételallergiája van, vagy bármilyen más okból egyedi étkezést (vegetáriánus, lisztérzékeny, cukorbeteg, stb.) igényel, számára egyedi étrendet tudunk kialakítani, kínálni. Egész napos kirándulás esetén tartalmas hideg ebédet tudunk csomagolni.

20 fizető fő fölött 1 fő kísérő pedagógus szállása és ellátása grátisz.

Az árak az IFA-t (450 Ft/fő) nem tartalmazzák, amely 18 év felett fizetendő.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke a szállás+étkezés összegének 30%-a. A fennmaradó összeg legkésőbb érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza. Létszám módosítás: legkésőbb 20 nappal érkezés előtt történő lemondás esetén a lemondott szállás+étkezés árának 70%-a fizetendő, mint kötbér. 20 napon belül 100% fizetendő.

Vélemények

Jávorkút Restaurant and Pension
Kitűnő
4.4
465 értékelés alapján
Anna G.
Anna G.
Kellemes hétvégét töltöttünk itt el. A környék nagyon szép, csendes, jókat lehet kirándulni. A személyzet kedves, az ételek nagyon finomak és háziasak.UI.: Aki egy kis időre el szeretne tűnni a felgyorsult világunkból annak csak ajánlani tudom.
Judit G.
Judit G.
A Bükk gyöngyszeme! Az oda vezető út vadregényes!Csend, béke, friss levegő és csodás emberek! Szeretem hely!❤️
G.E. M.
G.E. M.
A világ minden helyen voltam már. Luxus és minden más helyen. Jávorkút i panzió és étterem pontosan megfelelő az elvárásoknak. Hegyi turista ház, borzasztóan jó kiszolgálással, Nagyon magas minőségi szolgáltató személyzettel. A hely tiszta , de egyszerű. Han pihenni és gyógyulni akar valaki És nem vágyik a luxus környezetre, akkor neki ez a legjobb megoldás. Egyébként meg ez egy luxus hely. Csak a szolgáltatás luxus és maga a környezet luxus. A többi nem számít
Ferenc R.
Ferenc R.
Kerékpár túra keretében álltam itt meg ebédelni. A szobákról nincs információm de biztosan hangulatos. A béke szigete. A kiszolgálás és az étel ami kértem pazar volt. Rántott csirkemellet kértem hasábbal.Nem egy bonyolult étel mégis jól esett minden falat. Frissen kaptam mindent. Duplán dobbant a szívem mikor hallottam,hogy klopfolják a husit. Jó érzés volt a tudat,hogy nem mirelit sz@rt kapok. A kutyus barátságos a sör hideg az étel finom volt. Máskor is jövök!
Siteri G.
Siteri G.
Javorkut gyonyoru és kituno helyszint ad a hetvegi csaladi piknikezeseknek! Az etteremben neg nem ettunk, de nagyon szuper hogy legalabb van ilyen lehetoseg is.
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending