Krónikás Park Fogadó


Krónikás Park Fogadó medenceÍjászatSportpályaÉtkezésKrónikás Park Fogadó jurtaKrónikás Park Fogadó jurtaÉtkezésKrónikás Park Fogadó teraszKrónikás Park Fogadó szobaKrónikás Park Fogadó udvarKrónikás Park Fogadó teraszKrónikás Park Fogadó jurtaKrónikás Park Fogadó jurta

A Krónikás Park Fogadó kiemelt előnyei

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 8,4 km-re, saját busszal 10 perc
Max. férőhely: 90 fő
Legjobb ár: 7000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 6768 Baks, Fő u. 11.

A Krónikás Park Fogadó Baks községben található, Ópusztaszertől északra.

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 8,4 km-re fekszik, saját busszal 10 perc, helyi menetrend szerinti buszjárattal pedig 15 perc a menetidő.

Közösségi tér

Az udvaron strandröplabda pálya, kiskapus foci, asztali tenisz, rex asztal várja a csoportokat. A 15 x 7 méteres sósvizes úszómedence is népszerű szolgáltatás (jó időben tart nyitva). Az udvaron íjászkodásra is van lehetőség.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A diákszállás 14 db 5-8 ágyas, saját zuhanyzós szobával, valamint 3 db 8 fős jurtával várja vendégeit, összesen 90 férőhellyel. A jurtákhoz közös használatú vizesblokkok tartoznak.

A panzió részen 23 fő fér el saját fürdőszobás szobákban.

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás éttermében. Reggeli, ebéd és vacsora is kérhető.

Szalonnasütő, bográcshely és tűzrakóhely található az udvaron.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: 10:00 óráig.

Diákcsoport árak

Diákszállás árak:
Szállás ellátás nélkül 1 éjszakára: 7000 Ft/fő/éj
Szállás ellátás nélkül 2 vagy több éjszakára: 6000 Ft/fő/éj

Egyéb szolgáltatások díja:
Úszómedence használata: 1000 Ft/fő/nap.
Íjászkodás: 2000 Ft/fő/óra.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetendő előre. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Krónikás Park Fogadó
Kitűnő
4.8
181 értékelés alapján
GASPER esküvő és rendezvény D.
GASPER esküvő és rendezvény D.
Nagyon örülök több szempontból is, hogy őket választottam. Esküvői dj-ként sok helyen megfordulok az országban és sokszor nagyon nehéz korrekt áron, rendes szállást találni, zárt és ingyenes parkolással és pláne közel a rendezvényhez.Itt minden a legnagyobb rendben volt! Szívélyes és kedves házigazdák, remek reggeli és csendes nyugodt pihenés, nekem ennél több nem is kell. Kizárólag őket választom legközelebb is ha Ópusztaszeren járok! Köszönök mindent!
Kr G.
Kr G.
My students and I spent a night here. Our stay was characterized by a kind welcome, polite service, delicious food and clean accommodation. Everything is given to those who (in a protected, closed place) would organize either class trips or camps near Ópusztaszer.
Nagy G.
Nagy G.
Nem írok sokat, csak annyit, hogy a kislányom néhány órával megérkezésünk után ezt mondta: "Apa, ha legközelebb jövünk......." , azt hiszem ez mindent elárul.
Éva
Éva
Kedves, figyelmes házigazdák fogadtak bennünket. A tágas hely, az udvar családi és baráti társaság számára egyaránt jó választás. Parkolásra bőséges hely van. A szoba kényelmes, megfelelő ellátottságú, tiszta. Egy ĥétvégét töltöttünk itt - a legforróbb augusztusi napokat -, a medence vize kellemes volt, segített elviselni a hőséget.A jurta jó közösségi térnek bizonyult. Köszönjük az élményt!
Mónika Á.
Mónika Á.
Igazán minden korosztálynak tökéletes oázis. Ami eszébe jut a kikapcsolódásról egy családnak,baráti társaságnak az itt van. A vendéglátók nagyon segítőkészek, hihetetlen kedves mindenki. A kézműves hamburger nagyon finom volt.Mi a túristaszálláson voltunk,még van mit javítani 😉 a társaság többi tagja a nagyházban,ők 100%ban meg voltak elégedve.Szerintem mi is még visszajövünk kicsit megszökni,de inkább a nagyházat választjuk majd 😉
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending