Holiday Hotel Csopak


Holiday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel CsopakHoliday Hotel Csopak

A Holiday Hotel Csopak kiemelt előnyei

Vasútállomástól 550 méterre, gyalog 6 perc
Strandtól 400 méterre, gyalog 4 perc
Saját fürdőszobás szobák
Max. férőhely: 200 fő
Legjobb ár: 14000 Ft/fő/éj félpanzióval

NTAK regisztráció szám: SZ19000497 – Szálloda

Elhelyezkedés

Cím: 8229 Csopak, Szépkilátó u. 38.

A csopaki korzóról nyíló hotel Csopakon, a Balaton északi partján található.

A Csopak vasútállomás 550 méterre található a szállástól, gyalog 6 perc a menetidő.

A Balaton part mindössze 400 méterre fekszik, gyalog 4 perc.

Közösségi tér

A füves, fás parkban lehet együtt az egész csoport.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

90 db szobával rendelkezik, melyek között megtalálható kétágyas, háromágyas, és négyágyas szoba is. Minden szobában van saját zuhanyzós fürdőszoba, ágynemű, TV, Wifi.

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás saját éttermében. Reggeli és vacsora kérhető, ebéd nincsen. Saját konyha önellátáshoz nem áll rendelkezésre.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 15:00 órától.
Kijelentkezés: 10:00 óráig.
Csomagmegőrzésre van lehetőség.

Diákcsoport árak

május 26 – június 15. között, valamint augusztus 21 – szeptember 3. között:
Szállás félpanzióval: 14000 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/fő/éj (18 éves koron felül).

Kiemelt időszakokban, hétvégén és főszezonban külön ajánlatkérés szükséges.

Fizetési feltételek

Legkésőbb érkezés előtt 30 nappal a megrendelt szolgáltatások értékének 50%-át kell elutalni, utána legkésőbb 14 nappal érkezés előtt a fennmaradó összeget is ki kell egyenlíteni.

Lemondási feltételek

30 nappal érkezés előtt ingyenes lemondás lehetséges.
29-14 nappal érkezés előtt történő lemondás esetén ingyenes a lemondás, de maximum a megrendelt szolgáltatások értékének 20%-ig.
14-7 nappal érkezés előtt történő lemondás esetén a megrendelt szállásdíj értékének 50%-a fizetendő kötbérként.
7 napon belül már nem mondható le.
Minden módosítás írásban lehetséges.

Vélemények

Holiday Hotel Csopak
3.6
473 értékelés alapján
Miklos S.
Miklos S.
Nagyon retro szobak, legkondi nem volt, a falak szinte papirbol. Az erkelyen beszelgetett a szomszed, csukott ajto mellett is ertettem. A reggelihez nem tudtam forro vizet kerni a teahoz. Az egyetlen kelletlen felszolgalo csak megvonta a vallat, hogy nincs es kesz. Minden meglehetosen fapados. De azert ha a komfortrol le is kell mondani, azert tulelheto volt.
Zs K.
Zs K.
Második alkalommal voltunk a Holiday Hotelben nyaralni és ismételten elégedetten távoztunk.Az ételek változatosak és finomak voltak, a személyzet pedig ezen az éven is nagyon kedves volt. A Holiday nem egy modern, sok csillaggal rendelkező hotel, szóval aki erre számít annak valóban nem való ez a szálláshely és csalódni fog. Ár-érték arányban az északi parton szerintem verhetetlen a félpanziós ellátásával és az ingyenes strandbelépővel. Természetesen lehetne millió dolgot fejleszteni rajta, de az komoly áremelkedéssel járna és beállna sorba a többi megfizethetetlen hely közé (ahol legalább ennyi rossz véleményt látok az ételekről, tisztaságról .....).
Zoltán B.
Zoltán B.
Nekünk tökéletesen megfelelt!Két unokával voltunk ott. Tiszta szobák, mellékhelyiségek! Nem volt problémánk!Sőt! Vissza megyünk a szállás és ellátás miatt!! RETRO!!!(Sok elegáns hotelben szálltunk már meg!! Ez más élményt nyújtott! A strandja kitűnő!!) Nekem 5-ös, az időnk is jó volt!!!
Ádám H.
Ádám H.
Ár érték arányban nagyon jó, tavaly 5 nap 4 éjszakát töltöttünk ott. Kedves volt a kiszolgálás, finomak voltak az ételek. Aki pedig nincs tisztában , hogy mit foglal, és milyen szállodába érkezik, az nem a szálloda hibája. Aki szereti a hagyományos, mai nyelven " retró" szállodai hangulatot az nem csalódik. Összességében kellemes hely, amit tudnia kell egy ilyen típusú szállodának, azt tudja is. Én szívesen ajánlom a helyet, és szívesen mennék máskor is.
Henriett M.
Henriett M.
Igazi múltbèli utazás...Minden a gyermekkoromat idézte.Nagyon tiszta, rendezett minden, a személyzet csupa csupa fiatalból àllt, nagyon kedvesek, udvariasak - jó vendèglàtók voltak? Mindenkinek szeretettel ajánlom❤️
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending