Island Hostel


teraszsétánysétányteraszteraszteraszteraszteraszteraszteraszbejáratrecepciórecepciószobaszobaszobaszobaszobaszobaszobafolyosószobaszobaszobateraszszobateraszteraszteraszteraszteraszteraszteraszfranciaágyas szobafranciaágyas szobaszobaszobaszobaközösségi térközösségi térközösségi térfranciaágyas szobafranciaágyas szobafranciaágyas szobaközösségi térközösségi térIsland Hostel fürdőszobafürdőszobaIsland Hostel fürdőszoba

Az Island Hostel kiemelt előnyei

Belvárosi elhelyezkedés, mégis zöldövezet
Mindhárom főpályaudvar közel van
Dunára néző terasz
Max. férőhely: 44 fő
Legjobb ár: 7500 Ft/fő/éj

NTAK regisztrációs szám: KO20002962

Elhelyezkedés

Cím: 1138 Budapest, Margitsziget Sirály Csónakház

Az Island Hostel a Margitszigeten helyezkedik el, zöldövezetben, a Margit hídtól 8 percnyi sétára. Belvárosi elhelyezkedés, mégis természetközeliség jellemzi ezáltal a szállást.

A Nyugati pályaudvartól 10 percre található tömegközlekedéssel.

A Déli pályaudvartól 25 percre található tömegközlekedéssel.

A Déli pályaudvartól 35 percre található tömegközlekedéssel.

A szállás az alábbi neveken is ismert: 1329-es Hostel Budapest, Sziget Hostel.

Közösségi tér

Az egész osztály összegyűlhet a szálláshely nagy méretű, Dunára néző teraszán, amely kanapékkal, székekkel, asztalokkal van felszerelve.

Pingpong, tollaslabda, flipper, csocsó és darts játékok is rendelkezésre állnak. További szolgáltatások: grillezés, bográcsozás, társasjátékozás, függőágyak.

Az Island Hostel alatt található Stég Pub szórakozóhelyen is összegyűlhet az egész csoport, ahol ételt, italt is lehet rendelni.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A hostel 7 db szobával rendelkezik: 2 db kétfős franciaágyas szoba normál ágyakkal, 1 db négyfős szoba emeletes ágyakkal, 1 db hatfős szoba emeletes ágyakkal, 2 db nyolcfős szoba emeletes ágyakkal (egyik nyolcfős szobába elfér még +2 db pótágy is), 1 db tízfős szoba emeletes ágyakkal (elfér még +2 db pótágy is). Az egyik nyolcfős és a tízfős szobákban elfér még 2-2 db pótágy is. Így pótágyak nélkül max. 40 fő, pótágyakkal max. 44 fő fér el.

Minden szobában van saját zuhanyzós, mosdós fürdőszoba. Szobánként 1 db WC és 1 db zuhanyzó áll rendelkezésre.

Az ágynemű benne van az árban. Törölköző kaució ellenében kérhető. A szállás ingyenes WIFI-t biztosít.

A hostel fűthető, a fűtésnek nincsen felára.

Étkezés

A hostel közös konyhával rendelkezik, amely hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, villanyrezsóval, vízforralóval van felszerelve. Így önellátó étkezésre is van lehetőség. A kertben grillezni, bográcsozni is van lehetőség.

Buszparkoló

Saját buszparkoló nincsen, a környéken lehet parkolni.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15.00 órától, kijelentkezésre pedig 10.30-ig van lehetőség.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 7500 Ft/fő/éj
A kétfős franciaágyas szoba díja ellátás nélkül 23000 Ft/szoba/éj.

Üresen maradó ágy díja a hálótermi szobákban: 7500 Ft/fő/éj

Reggeli díja: 3200 Ft/fő/alkalom.

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni 18 éves kor felett, melynek mértéke a nettó (áfa nélküli) szállásdíj 4%-a.

Fizetési feltételek

30% előleg fizetése szükséges. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

Ingyenes lemondás az érkezés előtt legkésőbb 2 héttel lehetséges. Késői lemondás esetén kötbér fizetendő: 2 héten belül a teljes díj 30%-a, 1 héten belül a teljes díj 50%-a, és 3 napon belül vagy meg nem jelenés esetén a teljes díj 100%-a.

Vélemények

Island Hostel
Kitűnő
4.6
574 értékelés alapján
Orbán P.
Orbán P.
Fantasztikus kilátás, kedves és segítőkész személyzet. Jól felszerelt konyha, tiszta, rendezett körülmények. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Medved Medved M.
Medved Medved M.
Kiváló!!!Hálát adok A Fentieknek hogy sugalták a Google keresőben nekünk hogy őket válasszuk!Nem is gondolná az ember milyen jó helyen száll meg. Este későn érkeztünk turelmesen várták hosszú utunkról rugalmasság emberiség kedvesség a maximális határokat feszegeti le a kalappal minden ott dolgozónak külön kedves Editnek és Tímeának kézcsók és nagy ölelés. Már megérkezéskor éreztük hogy jó helyre jöttunk:) Rengeteg tanácsot kaptunk mit is tudunk tenni hova menjünk ha nincs programunk teljesen feltöltötték a szabadidőnket és ezen belül megismerkedtem én személyesen legalább 10 jó lélekkel mivel a szobákban többen is lehet lenni többágyas és kicsit sem rossz mégha sokan úgy is gondolják hogy inkább a drágább és nagyon drága hotelek mellett döntenek. Teljesen jol felszerelt kis komplekszus:) Aki szeretné el is tudja magának készíteni a közös konyhában kis kedvenc ételet:) külön ajánlom csoportban iskoláknak kirándulás célbóljából mivel nem minden nap ébredünk vagy kávézunk a Dunára nézve robogó hajókat látva madarak reggeli jatékos csiripelésével kényelmes kanapékon üldögélve làtva hogy mások is milyen jól érzik magukat. Öröm ez bizony!Az év bármely szakán van ott mit cselekedni élvezni hisz hatalmas Budapest és ne felejtsük el egy egyedi szép szigeten lenni hmm hát elvoltunk kis paradicsom szigete. Igazán kiváltságos dolog ott lenni ébredni melyet mégfüszerez a sziget teljes körű sport centrum egészséges életmód:)Suttogását hallani látni élvezni teljes mértékben csodás páratlan! És nagyon sok szép lány igazán szemrevalóakfutkároznak kajakoznak vagy egyéb sportban mozognak 😉 De idősebb honfitársainknak ugyanúgy nagy élmény itt megszàllni ugyanis szüleim élvezték. Gyógyfürdő élményeit séták és kellemes emberek társaságát én inkább a csajozás árnyékában mozogtam hagyva őket hogy pihenjenek és elfedjék a minden nap gondjait. Ezt nem csak értékelésnek szánom hisz ez a valóság tudom ajánlani őket és a szigetet !szezonban ritka jó lángos kapható és más inyencségek az étlapon. Persze koktélokból sincs hiány ;)Gasztro sétány 1 aztán van mit látni és élvezni kóstolni:) Mindenkinek kívánom érezzék jól magukat csakúgy mint mint mi 🙂 üdv ♡ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Nagy B.
Nagy B.
Nagyon csodálatos helyen van, a belváros gyakorlatilag ott van, ahogy kilépünk a kapun. Recepciós hölgy nagyon kedves, és van egy aranyos "tigrise" is, Lili. Otthonos a hostel, sok a külföldi.
Zoltánné M.
Zoltánné M.
Köszönjük!Nagyon családias hangulat, mintha rokonokhoz jöttünk volna.Jövünk máskor is.Puszi mindenkinek!A nap süssön Rátok!Üdv,Zsóka
Sándor S.
Sándor S.
Rendezett,kulturált környezet,kedves személyzet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending