Aranypart Camping


Aranypart CampingAranypart CampingAranypart CampingBalatonBalatonBalatonCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházRosa üdülőházóriás sakkpingpongstrandstrandmedenceBalatonBalatonAranypart CampingBalatonBalatonjátszótérsátorhelysátorhelysátorhelysátorhelylakókocsiBalatonCarmen üdülőházCarmen üdülőházCarmen üdülőház

Az Aranypart Camping kiemelt előnyei

Közvetlenül a Balaton partján
Vasútállomás 8 perc sétára
Önellátó étkezésre is lehetőség van
Teljes ellátás is kérhető
Ár: 6000 Ft/fő/éj
Max. férőhely: 496 fő


A szálláshely típusa: kemping szolgáltatás
NTAK regisztrációs száma: KE19006193

Elhelyezkedés

Cím: 8600 Siófok, Szent László u. 185.

Az Aranypart Camping közvetlenül a Balaton partján, Siófok aranyparton terül el. A nagy, családias kemping számos lehetőséget kínál a szabadidő aktív, mégis pihentető eltöltéséhez. A kemping előtti szabad strandon vízisí pálya működik, a gyermekeket játszótér, óriás sakk, strand röplabdapálya és számos más lehetőség várja.

Szabadifürdő vasúti megállóhely 600 méterre (8 perc séta) található a szállástól.

Szabadisóstó vasúti megállóhely 1400 méterre (17 perc séta) található a szállástól.

Vonattal vagy a Szabadifürdő, vagy a Szabadisóstó állomásról közelíthető meg leggyorsabban a szállás, érdemes mindkettő állomásra útvonalat tervezni.

A Petőfi-sétány 4,2 km-re fekszik, helyi buszjárattal 25 perc.

A szállás az alábbi neveken is ismert: Aranypart Kemping, 1182-es Mobilházak, Üdülőházak és Kemping Siófok.

Közösségi tér

Az egész osztály összegyűlhet a strandon. Játékok, sportprogramok is várják a csoportot a kemping területén belül.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Az Aranypart Camping mobilházakban és üdülőházakban 496 férőhelyet kínál. Minden mobilház és üdülőház különálló fűtéssel rendelkezik.
Rendelkezésre állnak továbbá sátorhelyek is.

Az Aranypart Camping térképe ide kattintva érhető el.

Különböző típusú szállásegységek érhetők el:

Carmen üdülőház (35 db)
Az ötfős, egyszintes 42 négyzetméteres Carmen típusú üdülőházakhoz (faházak) félig fedett terasz (kerti bútorral), 2 db kétágyas hálófülke beépített szekrénnyel, nappali kanapé pótágy lehetőséggel, TV, főzőfülke (gáz főzőlap, 120 l-es hűtőszekrény fagyasztó résszel, filteres teafőző, étkészlet), valamint zuhanyzó/WC tartozik. Mosogatószert és mosogatószivacsot hozni kell a konyhához. Ágyak: a nappaliban 1 db ülőgarnitúra (kihúzható kanapé) 1 fő részére, az 1. hálószobában pedig 2 db egyszemélyes ágy (összetolható), a 2. hálószobában szintén 2 db egyszemélyes ágy (összetolható).

Rosa üdülőház (14 db)
A nyolcfős, kétszintes 70 négyzetméteres üdülőházakhoz (faházak) félig fedett terasz (kerti bútorral), 4 db kétágyas hálófülke beépített szekrénnyel, nappali, TV, felszerelt főzőfülke, gázrezsó, hűtőszekrény, valamint 2 zuhanyzó/WC tartozik (emeletenként 1-1 WC és fürdőszoba). Mosogatószert és mosogatószivacsot hozni kell a konyhához. Ágyak: az emeleten 2 hálótér van: 1 háló 1 db franciaággyal, 1 háló két különálló egyszemélyes ágy, a földszinten 2 hálótér van, mindkettő földszinti hálótérben 2 db egyszemélyes heverő. Konyha felszereltsége: gáz főzőlap, 170 l-es hűtőszekrény fagyasztó résszel, filteres teafőző, étkészlet.

Diákcsoportok a Carmen és Rosa üdülőházakban szállhatnak meg.

Programajánló

Programajánló ide kattintva érhető el (PDF)!

Étkezés

A kemping területén lehetőség van grillezni, bográcsozni. A felszerelt konyhákban önellátásra is lehetőség van. A kempingben belüli ABC-ben is be lehet vásárolni a közös főzéshez.

A szállás területén belül található The First Kitchen Étteremben reggeli, ebéd és vacsora is kérhető.

Buszparkoló

Csoportonként 1 busz parkolása ingyenes.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 15:00 órától.
Kijelentkezés: 10:00 óráig.

Ingyenes csomagmegőrzést lehet kérni.

Az érkezési napon lehet előbb is érkezni, ez esetben használhatók a kemping szolgáltatásai, de a szobákat 15:00 órától lehet átvenni.

A kijelentkezés pedig 10:00 órakor van, eddig kell elhagyni a szobákat, de a kemping szolgáltatásait még lehet használni a kijelentkezés napján 17:00 óráig.

Fontos, hogy a szállásra érkezés előtt ki kell tölteni minden vendégre az online bejelentkezési űrlapot a gyors bejelentkezés miatt, ellenkező esetben sokat kell várni a recepción.

Fontos, hogy legyen minden vendégnél személyi igazolvány vagy útlevél, mert érkezéskor fel kell mutatni (diákigazolvány nem elég).

Diákcsoport árak

Csak a Carmen és Rosa üdülőházakra érvényes. Ágynemű, törölköző benne van az árban. Strandtörölközőt hozni kell!

2024. április 19 – június 20. és szeptember 01 – 28. között

Szállás ellátás nélkül: 6000 Ft / fő / éj

Az ellátás díja pluszban fizetendő, ha kér a csoport:

Reggeli (kontinentális reggeli; pékáru, felvágott, sajt, zöldségek, vaj, jam, mogyorókrém, tea): 2150 Ft/fő/alkalom.
Ebéd 3 fogásos (leves, főétel, desszert): 3390 Ft/fő/alkalom.
Vacsora 3 fogásos (leves, főétel, desszert): 3390 Ft/fő/alkalom.
Félpanzió: 5540 Ft/fő/alkalom.
Teljes panzió: 8930 Ft/fő/alkalom.

Idegenforgalmi adó (18 éves kor felett fizetendő): 550 Ft/fő/éj

Egyfős elhelyezés esetén felár fizetendő.

2024. június 21. – augusztus 31. között a szállás nem fogad csoportokat.

Az étkezések árai tányérszervizes ellátásra vonatkoznak. Az étkezés kapcsán egységes menürendszer van, tehát egyfélét szükséges választani a csoportnak. Speciális étkezés kérhető, ennek a díja nem tér el a megadottaktól.

Tűzrakóhely használata ingyenes. Bogrács bérelhető és tűzifát is lehet vásárolni a kempingben. A tűzrakóhely használatát előzetesen a kempingvezetővel egyeztetni kell.

Fizetési feltételek

A teljes ár 50%-a előre fizetendő, mint előleg banki átutalással, a foglalástól számított 8 napon belül.

Lemondási feltételek

Foglalását legkésőbb 7 nappal az érkezési dátum előtt szabadon lemondhatja vagy módosíthatja, utána
fizetendő díj mértéke a foglalás összegének 50%-a. A befizetett előleg késői lemondás esetén is
felhasználhatók a kötbér terhelésére.

Létszámmódosítás legkésőbb érkezés előtt 7 nappal lehetséges.

Vélemények

Aranypart Camping & Apartments
Nagyszerű
4.2
3254 értékelés alapján
Tamas S.
Tamas S.
10 évig lakókocsiztunk a kempingben, minden hibája ellenére egy szerethető, hangulatos hely. Bízom benne, hogy még sokáig megmarad, hogy a gyerekek is élvezhessék.
Krisztina S.
Krisztina S.
A kemping vezetője, eszméletlen felkészült hölgy 😊Pillanatok alatt volt kész a szállásunk, ami ténylegesen minden kényelmünket kiszolgálta 😊Idén teszteltük, jövőre maximálisan fogjuk kihasználni a lehetőségeket.Köszönjük szépen 🥰
Réka C.
Réka C.
70 km után (több eltévedést követően biciklivel), este, félve h talán nem engednek be minket, nagyon kedves portás és recepciós fogadott minket. Köszönöm, h energiát nem kímélve viselték el az ideget próbára tévő személyiségemet és segítettek, amiben csak tudtak. Plusz az egyik vendég eléggé lekezelően beszélt velük, de a fiúk állva a sarat, precízen, tisztelettel beszéltek és viselkedtek, igazi profi hozzáállást tanúsítottak! Le a kalappal! A kedvesség és a figyelmesség megfizethetetlen. Köszönöm szépen! Kitartást és így tovább! Jár az a 4 csillag ❤️
gréta M.
gréta M.
Személyzet kedves, udvarias, segítő kész minden gördülékeny volt. Több zuhanyzó, mosdó, konyha helyiség mind tiszta, maga a camping terület is tiszta, rendezett, a sok fának köszönhetően hűs, árnyas. Biztonságos. A sátor bontás és kicsekkolás után az autó még maradhatott a camping területén, míg strandoltunk, és a mosdó és zuhanyzó helyiségeket is használhattuk. Játszótér, medence, gyerekeknek nagyon jó, mi is 3-al voltunk. A kis boltban minden szükséges dolgot meglehet kapni. Nagyon jó camping, nagyon jól éreztük magunk, máskor is jövünk!😁
Attila C.
Attila C.
Legjobb nyaralás volt. Örülünk hogy őket választottuk.Recepciósak nagyon kedvesek voltak. A Campingben minden megtalálható ami a nyaraláshoz kell.Hamburgerező és koktél bár is van.A reggelit a Camping ABC- ből megoldottuk A gyerekek nagyon jól érezték magukat az animátorok álltal szervezett programokonA legjobb döntés volt❤️Mindenkinek csak ajánlani tudom.
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending