Pollushof Panzió


Pollushof PanzióPollushof PanzióPollushof PanzióPollushof PanzióPollushof PanzióPollushof PanzióJátékteremJátékteremMozi PubMozi PubMozi PubJátszótérPollushof PanzióSzobaSzobaSzobaSzobaÉtterem

A Pollushof Panzió szállás kiemelt előnyei

Esztergomtól 12 km-re, saját busszal 20 perc
Privát fürdőszobás szobák
Étkezés helyben megoldható
Sportpályák, játékterem, mozi pub
Max. férőhely: 62 fő
Legjobb ár: 4900 Ft/fő/éj

NTAK regisztrációs szám: PA19002400

Elhelyezkedés

Cím: 2521 Csolnok, Külterület 0182/1. hrsz.

A Panzió Csolnok határában található, Budapesttől 38 km-re.

A Pollushof Panzió Esztergomtól közúton 12 km-re fekszik, saját busszal 20 perc alatt elérhető Esztergom a szállástól.

Csolnok – községháza távolsági buszmegálló 1,1 km-re fekszik a szállástól, gyalog 15 perc. Ebből a megállóból menetrend szerinti autóbusszal 30 perc alatt érhető el Esztergom.

A Pollushof Panzió Visegrádtól közúton 37 km-re fekszik, saját busszal 50 perc alatt elérhető Visegrád a szállástól.

A szálláshely könnyedén megközelíthető a Budapest-Dorog-Győr 10-es számú a Dorogról Csolnokra vezető útról. A Dorogot Csolnokkal megközelíthető úton fekszik.

A szálláshelyről gyalogosan is könnyen megközelíthető a Bányamúzeum, Gete-tető, Mókus hegy, illetve a Heinrich hegy.

A szállás az alábbi néven is ismert: 8779-es Panzió Csolnok.

Közösségi tér

Az egész osztály együtt töltheti szabadidejét jó idő esetén a Panzió udvarán.
Rossz idő esetén a Panzió éttermében gyűlhetnek össze, illetve az alagsori játék-, illetve moziteremben.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Panzióban összesen 15 db szoba található. A szobák 2, 3, 4, 5, illetve 6 ágyasak, minden szobához tartozik saját fürdőszoba. A szobák igény esetén pótágyazhatóak. A pótágyak teljes értékű ágyak, nem összecsukható vendégágyak, és a szobák mérete megfelel a pótágyazásnak.

A kísérőtanároknak két fős, a buszsofőröknek egy ágyas szobát biztosítanak felár nélkül.

A Panzió földszintjén található az étterem, illetve egy különterem. Az étteremhez tartozik egy fedett terasz is. Az alagsorban egy játékterem helyezkedik el, ahol a diákok játszhatnak csocsóval, dartssal, biliárddal és egy zenegép biztosítja a jó hangulatot. Az alagsorban a játékterem mellett helyet kapott még egy mozi pub is, ahol kötelező olvasmányok feldolgozásait nézhetik meg a diákok kényelmes mozifotelekből.

A Panzió udvarán a diákok sportolhatnak szabadidejükben, ugyanis röplabda pályával, kosárlabda palánkkal rendelkeznek, illetve lehetőség van focizni is. A kisebbek pedig birtokba vehetik a játszóteret.

A Panzió területén díjmentes Wifi használat biztosított.

Étkezés

Tűzrakóhely nem áll rendelkezésre (biztonsági okok miatt nem szabad tüzet gyújtani), de étkezés helyben igényelhető a Panzió éttermében.

Reggeli: Háromféle felvágott, sajt, margarin, jam, méz, korlátlan tea, tej, kakaó fogyasztás, kenyér, reggelizőpelyhek

A reggeli mellett ebédet vagy vacsorát választhat a csoport. Kétféle menüsort állíthatnak össze a csoport részére egy-egy étkezés alkalmával, mely kétfogásos lehet (leves + főétel vagy főétel + desszert)

Néhány példa ebéd és vacsora ajánlatunkból:
Zöldségszalmás húsleves, Bolognai spagetti
Gulyásleves, Palacsinta
Gyümölcsleves, Rántott csirkemell párolt rizzsel, savanyúsággal
Tejszínes-gombás csirkeragu tésztával vagy párolt rizzsel
Csirkepaprikás, tésztával

Buszparkoló

A buszok parkolására a Panzióhoz tartozó külön parkolóban van lehetőség.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 – 21:00 óra között.
Kijelentkezés: 11:00 óráig.
Csomagmegőrzés egyeztetés után.

Diákcsoport árak

Az árak vasárnaptól csütörtökig érvényesek, tehát péntek és szombat éjszakára nem érvényesek a lenti árak. Péntek és szombat éjszakára kérjen külön ajánlatot.

Szállásdíj 25 fő alatt 1 éjszakára:
Ellátás nélkül: 5800 Ft/fő/éj

Szállásdíj 25 fő alatt, 2 vagy több éjszakára:
Ellátás nélkül: 5400 Ft/fő/éj

Szállásdíj 25 fő felett 1 éjszakára:
Ellátás nélkül: 5400 Ft/fő/éj

Szállásdíj 25 fő felett, 2 vagy több éjszakára:
Ellátás nélkül: 4900 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett fizetendő).

Ellátás:

Reggeli 1400 Ft/fő (12 év alattiaknak)
Ebéd 1900 Ft/fő (12 év alattiaknak) ( „M” )
Vacsora 1900 Ft/fő (12 év alattiaknak) ( „M” )

Reggeli 1550 Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek)
Ebéd 2300 Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek) ( „L” )
Vacsora 2300 Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek) ( „L” )

Reggeli 1700 Ft/fő (15 év felettieknek)
Ebéd 2700 Ft/fő (15 év felettieknek) ( „XL” )
Vacsora 2700 Ft/fő (15 év felettieknek) ( „XL” )

Fizetési feltételek

A foglaláshoz a szállásdíj 30%-át kérjük foglalóként előre befizetni, mely természetesen a helyszínen a végösszegből levonásra kerül.

Lemondási feltételek

Ha a szállás lemondása az érkezés előtt több mint 60 nappal történik, akkor a foglalót teljes mértékben visszafizetjük, azonban az érkezéshez képest 60 napon belüli lemondás esetén a foglaló teljes mértékben a panziónál marad.

Vélemények

Pollushof Panzió és Étterem
Kitűnő
4.5
785 értékelés alapján
Tìmea K.
Tìmea K.
Születésnapot tartottunk a barátainkkal. Most a svédasztalos részét próbáltuk ki . Teljesen rendben volt . Finomak voltak . Két kis gyerek is volt velünk, sajnos a rossz idő miatt nem tudták ki használni a szép kerti részét, ahol játszótér is van, viszont az állatok nagyon tetszett nekik, nagyon jó ötlet.Jobb időben vissza látogatunk.
Józsefné Varga (.
Józsefné Varga (.
A hely szép ,de azért már látszik az idő múlása az épületen és a berendezésen is.De ne értsük félre, kulturált ,rendezett környezet és beltér fogadAz előtérben lévő akváriumok és terráriumok nagyon ötletesekAz ételek finomak és hatalmas adagok))) én például a fél adaggal bírtam el)DA kiszolgálás gördülékeny, személyzet kedves , segítőkész csak pozitív tapasztalatom volt.Összességében jó érzéssel, kellemes élményekkel tértünk haza és ha esetleg lehetőségem lesz majd,nagyon szívesen visszatérnèk!!))
Jósvai E.
Jósvai E.
Többször voltunk hétvégi svédasztalos étkezési lehetőségen és mindig maximálisan elégedetten távoztunk. :)Kedves személyzet profi lebonyolítás!
Teodóra L.
Teodóra L.
Nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű a hely. Az ételek finomak, a hangulat nagyon jó. Minden itt dolgozó nagyon kedves volt, a hangulat nyugodt, családias, tökéletes volt a pihenésre/feltöltődésre.Az egyetlen "probléma", hogy tőlünk messze van, de mindenképpen visszatérő vendégek leszünk. 🙂
Brigitta B.
Brigitta B.
Még tavaly kora ősszel kezdtük el szervezni az esküvőnket, voltak bizonyos szempontok, ami alapján kerestük a megfelelő helyszínt (természet és víz közelsége, nagy kert, Budapest és vonzáskörzetéhez viszonyított távolság, szállás lehetőség, a helyszínen lebonyolítható házasság kötés és ne legyen közvetlen szomszédság valamint vendégszám limit-min-max)és így találtuk meg a Pollushof Panzió és Éttermet. A webes felületen található képek nagyon meggyőzőek voltak számunkra, így telefonon megkerestem Gaál Gézát. Az első perctől kezdve nyitottan, segítő készen, felkészülten és korrekten állt hozzánk. Az első személyes találkozóra viszonylag hamar sort is kerítettünk, ahol ugyanezt tapasztalatuk, és bár hideg télbe hajló időben mentünk személyesen beszélgetni és a helyszínt megnézni a kert így is csodaszép volt. Maga a panzió, a gyönyörű akváriumokkal, terráriumokkal, tágas tereivel számunkra nagyon különlegessé tették az első látogatás élményét. Korrekt, szép rendezett környezet kívül és belül egyaránt. Gézával telefonon folytatott beszélgetések és a személyes találkozó, rendkívül pozitív benyomást keltett bennünk, így nem volt kérdés, hogy az esküvőnk nem lehet máshol, csak itt!Minden igényünk, melyet a keresés során szemelőtt tartottunk, maximálisan kielégítésre találtak,mind emberi oldaláról mint szolgáltató,mind pedig mint szolgáltatás. Géza segítőkészsége, nyitottsága, felkészültsége, az ahogyan foglalkozott velünk az első perctől kezdve maximális nyugalmat és biztonság érzetet adott.Sok idő telt el viszonylag a szervezés kezdete és az esküvőnk között, így Gézán kívül, Nagy Tündét is volt szerencsénk megismerni, akivel szintén tökéletesen együtt tudtunk működikni a szervezés ideje alatt. Rengeteg email váltás zajlott, mindig hamar kaptunk választ és sosem éreztem azt, hogy nem figyelnének Ránk, nem volt olyan,hogy valamit megbeszéltünk,leegyeztettünk és az elfelejtődött volna vagy figyelmen kívül hagyta/hagyták volna. Végig nyitottak voltak és bármiben lehetett egyeztetni Velük,nem zárkóztak el, kompromisszum készek voltak.A Vendégeink is maximálisan elégedettek voltak a helyszínnel, az ételekkel. A vacsora és az éjféli menü is kifogastalan volt! Tökéletesen igazolja mindezt az,hogy a vacsorából és az éjféli menüből szinte semmi nem maradt, így a másnapi csomagolás nem okozott túl nagy fáradtságot! (És nem kétszázan voltunk, jóval szerényebb volt a létszám)A Felszolgálók is mind kiváló munkát végeztek, az ételeket a vacsorán gyorsan és hiánytalanul szolgáltak fel, ugyanígy az éjféli menü esetében.Összességében életünk egyik legszebb napjának lebonyolításához, nem találhattunk volna jobbat! Maximálisan elégedettek voltunk mindannyian!Ezúton is köszönjük a munkájukat!
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending