Az osztrák Harrer cukrászdinasztia már több, mint négy generáció óta foglalkozik sütemények, torták és különböző csokoládék készítésével. Magyarországon immáron 16 éve elérhető a cukrászdájuk, 2010-ben pedig megnyílt Sopronban hazánk első csokoládéműhelye. A műhelyben különleges édességek készülnek minőségi alapanyagokból, melyek termelőhelyről kerülnek a műhelybe. A kézzel készített csokoládékhoz csak természetes alapanyagokat használnak, a marcipán és a nugát pedig egyenesen Belgiumból érkezik.
A különleges építészeti megoldásokat használó műhelyben lehetőség van saját kézzel bon-bont, trüffelt és különböző csokoládékat is készíteni, illetve kóstolni impozáns kóstolóhelységben.
A csokoládékóstolás során a diákok megtekinthetnek egy kisfilmet a csokoládékészítés rejtelmeiről, a kóstoló során pedig nyers csokoládét, étcsokoládét, tej- és fehér csokoládét, illetve különböző ízesítési csokoládékat kóstolhatnak. Illetve különleges élményt jelenthet a csokiszökőkút és a csokoládéital kóstoló is.
Természetesen lehetőség is nyújtanak a különböző édességek megvásárlására, sütemények megkóstolására a Cukrászdában, amely ablakából csodás Soproni panoráma tárul a látogatók szeme elé.
A csokoládékóstolásra, műhelylátogatásra előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Csoportok számára kedvezményt biztosítanak.
Térkép
Cím: 9400, Sopron, Faller Jenő u. 4.
További információk
Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda honlapján: harrerchocolat.com
További soproni programok
További soproni programokért kérjük, látogassa meg a soproni programajánló oldalunkat!