Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu


Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu VonyarcvashegyBalatontourist Park Kemping és Üdülőfalu VonyarcvashegyBalatontourist Park Kemping és Üdülőfalu VonyarcvashegyBalatontourist Park Kemping és Üdülőfalu Vonyarcvashegy strandBalatontourist Park Kemping és Üdülőfalu Vonyarcvashegy recepcióBalatontourist Park Kemping és Üdülőfalu Vonyarcvashegy strandBalatontourist Park Kemping és Üdülőfalu Vonyarcvashegy strandSun mobilházSun mobilházSun mobilházSun mobilházSun mobilházSun mobilházBori ÜdülőházBori ÜdülőházBori ÜdülőházBori ÜdülőházBori ÜdülőházLili ÜdülőházLili ÜdülőházLili ÜdülőházLili ÜdülőházMini ÜdülőházMini ÜdülőházMini ÜdülőházMini ÜdülőházVera ÜdülőházVera ÜdülőházVera ÜdülőházJurtaJurtaJurtaJurtaBalatontourist Park Kemping és Üdülőfalu térkép

A Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu kiemelt előnyei

Vasútállomástól 1,6 km-re, gyalog 22 perc
Saját strandszakasz
Legjobb ár: 3000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8314 Vonyarcvashegy, Park u. 016/1

A Balaton északnyugati csücskében, Vonyarcvashegyen található a szállás.

A Vonyarcvashegy vasútállomástól 1,6 km-re található, gyalog 22 perc.

A Balatongyörök vasútállomástól 2,1 km-re található, gyalog 26 perc.

Közösségi tér

A Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu saját stranddal rendelkezik, így az egész csoport összegyűlhet a strandon. Sportolási lehetőségek is adottak a szálláson: kerékpárkölcsönző, asztalitenisz, kültéri sakk, bérelhető csónakok.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A szállás térképe ide kattintva tekinthető meg.

A szállás többféle típusú szállásegységgel várja vendégeit.

Sun Mobilház
A 24 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában 1 db franciaágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A Sun Mobilházban hozni kell saját lepedőt és ágyneműhuzatot! A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Bori Üdülőház
A 31 négyzetméteres 5 fős üdülőházak 2 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában (galériában) 3 db egyszemélyes ágy. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyha felszereltsége: tányér, pohár, evőeszköz, főzőlap, főzőedények, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő. A nappaliban televízió is található. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. Ágynemű, huzat, törölköző található a Bori Üdülőházban. A vízparttól kb. 200 méter távolságra fekszik.

Lili Üdülőház
A 45 négyzetméteres 5 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, valamint a nappaliban kihúzható kanapé. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyha felszereltsége: tányér, pohár, evőeszköz, főzőlap, főzőedények, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő. A nappaliban televízió is található. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. Ágynemű, huzat, törölköző található a Lili Üdülőházban. A vízparttól kb. 100 méter távolságra fekszik.

Mini Üdülőház
A 24 négyzetméteres 3 fős üdülőházak 2 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, valamint a nappaliban kihúzható kanapé. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyha felszereltsége: tányér, pohár, evőeszköz, főzőlap, főzőedények, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő. A nappaliban televízió is található. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. Ágynemű, huzat, törölköző található a Mini Üdülőházban. A vízparttól kb. 200 méter távolságra fekszik.

Vera Üdülőház
A 30 négyzetméteres 4 fős üdülőházak 2 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, valamint a nappaliban 2 db egyszemélyes ágy. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyha felszereltsége: tányér, pohár, evőeszköz, főzőlap, főzőedények, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő. A nappaliban televízió is található. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. Ágynemű, huzat, törölköző található a Vera Üdülőházban.

Jurta
A 28 négyzetméteres 4 fős jurták 1 hálótérrel rendelkeznek. A jurtákban van ágynemű, ágyneműhuzat, törölköző. A kemping közös használatú vizesblokkjai tartoznak a jurtákhoz.

Telepített lakókocsi
A 7-10 négyzetméteres 3-4 fős lakókocsik 1 hálótérrel rendelkeznek. A lakókocsikban van ágynemű, ágyneműhuzat, törölköző, hűtőszekrény. A kemping közös használatú vizesblokkjai tartoznak a lakókocsikhoz.

Étkezés

A szállás területén található élelmiszerbolt, strandbüfé. A szállásegységekben önellátó konyhák adottak.

A kijelölt tűzrakóhelyeken szalonnasütési, bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll.

Buszparkoló

Díjmentes parkolás biztosított a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15:00 órától, kijelentkezésre pedig 10:00 óráig van lehetőség.

Diákcsoport árak

A megadott árak tájékoztató jellegű árak. A pontos árakról, foglaltságról érdeklődjön a lenti elérhetőségeken! Az árakban benne van a strandbelépő is.

04.24-06.12 és 08.30-10.11 között ellátás nélkül:
Bérlakókocsi (max. 4 fő): 8000 Ft/bérlakókocsi/éj
Sun Mobilház (max. 6 fő): 16000 Ft/mobilház/éj
Jurta (max. 4 fő): 7500 Ft/jurta/éj.
Bori Üdülőház (max. 5 fő): 15000 Ft/üdülőház/éj.
Lili Üdülőház (max. 4 fő): 15000 Ft/üdülőház/éj.
Mini Üdülőház (max. 2 fő): 10000 Ft/üdülőház/éj.
Vera Üdülőház (max. 4 fő): 11000 Ft/üdülőház/éj.
Pótágy: 1500 Ft/fő/éj.

06.12-06.26 és 08.23-08.30 között ellátás nélkül:
Bérlakókocsi (max. 4 fő): 9000 Ft/bérlakókocsi/éj
Sun Mobilház (max. 6 fő): 22000 Ft/mobilház/éj
Jurta (max. 4 fő): 8500 Ft/jurta/éj.
Bori Üdülőház (max. 5 fő): 21500 Ft/üdülőház/éj.
Lili Üdülőház (max. 4 fő): 21000 Ft/üdülőház/éj.
Mini Üdülőház (max. 2 fő): 14000 Ft/üdülőház/éj.
Vera Üdülőház (max. 4 fő): 13000 Ft/üdülőház/éj.
Pótágy: 2000 Ft/fő/éj.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Fizetési feltételek

50% előleg fizetése szükséges a foglalástól számított 30 napon belül. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

Ingyenes létszámmódosítás vagy lemondás legkésőbb érkezés előtt 31 nappal lehetséges. Érkezés előtt legkésőbb 31 nappal történő teljes lemondás esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül, a visszautalás díja a vendéget terheli. Érkezéshez képest 30 napon belüli létszámcsökkentés vagy lemondás esetén a kötbér mértéke a befizetett előleg összege. Minden módosítást írásban szükséges elvégezni.

Vélemények

Balatontourist Camping Park and Holiday Village
4.1
309 értékelés alapján
Ildikó Jobbágyiné U.
Ildikó Jobbágyiné U.
08:21 14 Oct 20
35 éve a kedvencem! Hangulata és varázsa felbecsülhetetlen! Remélem az új tulajdonos is látja mindezt, és megtartja ezt a szépségét!Nagyon szeretnénk jövőre is ott tölteni a nyarat!
Kolos T.
Kolos T.
14:41 01 Sep 20
Jó kemping, kedves személyzet. Az étterem sajnos nem állt a helyzet magaslatán.
Dávid K.
Dávid K.
13:52 24 Jul 20
Azért jöttünk ide, mert a másik camping és sok más hely is tele volt. Viszont egy jó élménnyel gazdagodtunk. A recepciótól a takarító személyzetig mindenki kedves és segítőkész volt. A fürdő naponta takarítva van, hely van bőven mindenkinek. Csak ajánlani tudom!
Attila W.
Attila W.
20:22 01 Jun 20
Sátoroztunk, a kemping a balatoni kerékpárut, mellett van 100m re, és a szent mihály kápolna tövében.A személyzet, segitőkész, korrekt, a kemping étterme, nekünk megfelelt, a kiszolgálás korrekt , a kemping partján horgászatra, van lehetőség, és csonakbérlésre is , ajánlom mindekinek, aki pihenni szeretne... a wc, és zuhanyzók mindig tiszták voltak. És Akadálymentesitve.
Attila W.
Attila W.
20:21 01 Jun 20
Sátoroztunk, a kemping a balatoni kerékpárut, mellett van 100m re, és a szent mihály kápolna tövében.A személyzet, segitőkész, korrekt, a kemping étterme, nekünk megfelelt, a kiszolgálás korrekt , a kemping partján horgászatra, van lehetőség, és csonakbérlésre is , ajánlom mindekinek, aki pihenni szeretne... a wc, és zuhanyzók mindig tiszták voltak. És Akadálymentesitve.
Dávid Csaba F.
Dávid Csaba F.
10:28 24 Jan 20
Csendes, családias kis kemping sok bungalóval, mobilházzal és jurtákkal, ami meglepő, mert sehol nem láttam még korábban ilyen típusú szállást. Legközelebb biztos azt próbáljuk ki. A strandja kicsi, de gondozott, ahogy az egész kemping is tiszta, rendezett.
Éva K.
Éva K.
07:53 08 Jul 19
Sajnos csak három napot tudtunk a kempingben tölteni. Az egyik legbarátságosabb kemping, amihez eddig szerencsénk volt. A közösségi helyiségek, mosdók, zuhanyzó tökéletesen tiszta. Látszik, hogy nagy gondot fordítanak erre, és arra, hogy az itt pihenő vendégek a lehető legjobban érezzék magukat. Jurtában volt a szállásunk, ami szintén nagyon tiszta, és hangulatos volt. Kicsit féltem, hogy nagyon meleg lesz bent, de estére klasszul lehül, nagyon jót aludtunk benne. Van a kempingben egy étterem, ahol nagyon finom ételek vannak, és pl. a menü nem is drága. Van egy élelmiszer bolt is , azt azért nem ajánlom, hogy valaki csak erre a vásárlási lehetőségre számítson. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Egy pici negatívum volt, a strand nagyon iszapos, de ez nem vont le a pihenésünk értékéből. Köszönjük a szuper hétvégét, mielőbb visszatérünk.
Péter Ö.
Péter Ö.
19:20 16 Jun 19
I'love Balaton!
Péter Ö.
Péter Ö.
19:20 16 Jun 19
I'love Balaton!
Krisztián V.
Krisztián V.
13:29 16 Jun 19
Barátságos kis csendes kemping
Zsolt Z.
Zsolt Z.
09:30 06 Aug 17
Szuper
Józsefné U.
Józsefné U.
23:34 21 Sep 20
A nyugalom szigete- ez mindent elmond!Nappalok, éjszakák egyformán csodásak. Hattyúk, kacsák, halak...igazi "zöldövezet"...Tiszta levegő, víz, kivételesen kedvező időjárás...Az klimatizált mobilházak minden igényt kielégítenek...Teljesen feltöltődés...Eltarthatna több hónapig is...Ez a "csoda" csak kampingként funkcionálhat!Köszönet, hála!
Jobbágyi T.
Jobbágyi T.
14:28 12 Sep 20
Imádom 35 éve! A legjobb! Remélem az új tulajdonos is észrevette a szépségét, és megtartja ezt a hangulatát! Sok sikert!
Czimber L.
Czimber L.
14:27 08 Sep 20
Ápolt,rendezett.
Viktoria K.
Viktoria K.
18:33 06 Sep 20
A recepciós hölgy nagyon kedves volt. :)Az M8-as mini faházat béreltük 2 főre (10 000 ft/éj).Retro, de tiszta, rendezett volt.A minikonyha jól felszerelt.Mosogatószivacsot, mosogatószert konyharuhát vinni kell.Klassz törölközőket kaptunk.Kézmosó szappant vinni kell.Vékonyak a falak, a szomszédok esti beszélgetése áthallatszottSzerencsére párom észrevette, hogy a melegvízhez be kell kapcsolni a bojlert, így lett melegvizünk. :)A közös zuhanyzókban inkább csak langyosnak mondható a víz, nem is lehet állítani a hőfokot és ott a világítás is kevés.A strandrész kicsi, de rendezett. A víz alja sajnos iszapos, de beljebb egyenletesen méllyül a víz és jót lehet úszni.
Nóra T.
Nóra T.
08:43 01 Sep 20
Szuper, nyugodt kemping. Az éttermen kívül minden rendben volt. A recepción kedvesek, szolgálatkészek voltak. A házak, vizes blokkok elég szocik még, várják a felújítást. Közvetlen a kemping fölött gyönyörű kápolna kilátással.
Pálos N.
Pálos N.
14:53 24 Jul 19
Tiszta és rendezett. Nagyon retro. A strand viszont nagyon iszapos.
Kornél T.
Kornél T.
02:45 21 Aug 19
Kemping rendezett szép környezet. Van csónak kikötője, amit persze hiányoltam az a sója lehetőség. Nagyobb, nehezebb, csónakot vízre tenni nehézkes. Van gyerek medence, csak nincs láb 👣 mosó így a piszok vízbe kerül. Kemping partszakasz kicsi. Hely csendes pihenesre alkalmas. Rendelkezik saját étteremmel és boltal. Bolt választéki lehetőség kevés.
*** H.
*** H.
19:17 16 Aug 19
Amin javíthatna a kemping. A vízpart nagyon iszapos, van hogy térdig ér.Wifi használhatatlan.Takarítás felületes. Csendes pihenő, csak füldugóval.Sátorhelyek gondozatlan állapotban. (Kavicsos, magas fű, nagyon vizes talaj eső nélkül)
László F.
László F.
21:13 31 Jul 20
A vizesblokk teljesen elmaradott, este, már nincs meleg víz, sőt nem is szabályozható a víz, csak 1 féle hőmérséklet van mindenki számára. Nyoma sincs fejlesztésnek. A Wc-t nem lehet lehúzni.. Elavult öblítő rendszete van... A Wifi-ért külön kell fizetni... 2020-ban 🙂... Sorolhatnám. Az ami ide vonzza az embert az a Balaton., de a víz iszap színű... Ez nem tudom kinek lenne feladata, hogy az iszapot eltüntessék. Az ár-érték arány sajnos nem jön ki.
Névtelen
Névtelen
16:28 06 Feb 20
Múlt nyáron itt töltöttünk 1 hetet, viszont azt a nyugalmat -ami kárpótolt részben minket- leszámítva katasztrófa volt. Sártenger az egész hely ha esik az eső, az étteremben a 18-as karikát ki lehetne rakni, amilyen beszélgetés témákat hozott fel a tulajdonosnő... És még az étel is rossz volt.A zuhanyzókra pedig ráférne egy felújítás....
Klarissza S.
Klarissza S.
09:36 29 Jul 20
Retro ami nem lenne baj, de a ház koszos, és iszonyúan lelakott. Tele pókhálóval. Tv retró távirányitó használhatatlan. Igért wifi nuku. Egyébként hangulatos a camping. Kár hogy hagyják tönkremenni.
Zsuzsa Z.
Zsuzsa Z.
12:01 13 Sep 19
Gyönyörű helyen helyezkedik el, viszont sajnos a szállás nagyon igénytelen és koszos. A párnahuzatok tele voltak szőr/hajszálakkal, minden kétes tisztaságú, a zuhanyfüggöny gusztustalan.
További vélemények

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending