Öreg-Tó Kemping


Az Öreg-Tó Kemping kiemelt előnyei

Zöldövezetben, nagy parkkal
Sportpályák, tűzrakóhelyek ingyenes használata
Teljes ellátás is kérhető
Max. férőhely: 229 fő
Legjobb ár: 2000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2890 Tata, Fáklya utca 2.

A Tata Tóvároskert vasúti megállótól gyalog 15 percnyi távolságra fekszik a szállás.

Az Öveges József úti buszmegálló 100 m távolságra fekszik a Kemping bejáratától.

Az Öreg-Tó Kemping Tatán az üdülőövezetben, az Öreg-tó mellett terül el.

Közösségi tér

Sportpályák és sporteszközök várják a csoportokat: focipálya, röplabda- és strandröplabda pálya, streetball, ping-pong.

A szállás 4 hektáros parkjában az egész csoport összegyűlhet, valamint használható még a 210 négyzetméteres fedett csarnok különböző játékokhoz, társalgáshoz.

Grillező-, szalonnasütő- és bográcsozóhely is rendelkezésre áll.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Az Öreg-Tó Kemping térképe ide kattintva érhető el PDF formátumban!
38 db faház és egy 13 szobás szállodai színvonalú vendégház várja a csoportokat.

Vendégház – max. 34 fő
A 2 szintes épületben 34 fő fér el, 2-3 fős szobákban, összesen 13 szobában. Fűtött, így egész évben nyitva tart. Saját, teljesen felszerelt konyha (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mosógép, mikrohullámú sütő) van az épületben, kizárólag a vendégház vendégei részére. Minden szobához saját zuhanyzós fürdőszoba, valamint erkély, hűtőszekrény és TV tartozik.

Bükk faházak – max. 20 fő
A 10 db Bükk faházak egymás mellett helyezkednek el, mindegyik faház kétfős, 2 db egyszemélyes ággyal. 3 db faházon belül található saját fürdőszoba, a másik 7 db faházban csak hidegvizes kézmosó található. A 7 db faházhoz közös használatú vizesblokkok (női-férfi) tartoznak. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Domino faházak – max. 8 fő
A 4 db Domino faházak egymás mellett helyezkednek el. 2 db Domino faház kétfős, 1 db franciaággyal. A másik 2 db Domino faház négyfős, 4 db egyszemélyes ággyal, 2 db hálótérben. Mindegyik faházon belül található saját fürdőszoba, mosogatórész, hűtőszekrény. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Gerecse faházak – max. 36 fő
A 12 db Gerecse faházak egymás mellett helyezkednek el, mindegyik faház háromfős, 3 db egyszemélyes ággyal. Mindegyik faházon belül található saját fürdőszoba, mosogatórész, hűtőszekrény. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Mátra faház – max. 5 fő
Ebből a faháztípusból 1 db található a kempingben, 5 db egyszemélyes ággyal. Felszereltsége: saját zuhanyzós fürdőszoba, mosogató, hűtőszekrény, ruhásszekrény, TV. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Bakony faház – max. 4 fő
Ebből a faháztípusból 1 db található a kempingben, 4 db egyszemélyes ággyal két hálótérben. Felszereltsége: saját zuhanyzós fürdőszoba, mosogató, hűtőszekrény, ruhásszekrény, ülőgarnitúra. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Vértes faház – max. 20 fő
Az 5 db Vértes faházak egymás mellett helyezkednek el, mindegyik faház négyfős, 4 db egyszemélyes ággyal, két hálótérben. Mindegyik faházon belül található saját fürdőszoba, konyharész, hűtőszekrény. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Pilis faház – max. 7 fő
Ebből a faháztípusból 1 db található a kempingben. Az egyik hálótérben 2 db egyszemélyes ágy, másik hálótérben szintén 2 db egyszemélyes ágy, valamint a nappaliban szintén 2 db egyszemélyes ágy található, és elfér még 1 pótágy is, így max. 7 főig megfelelő a faház. Felszereltsége: saját zuhanyzós fürdőszoba, mosogató, hűtőszekrény. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Tátra faház – max. 7 fő
Ebből a faháztípusból 1 db található a kempingben. Az emeleti 2 db hálótérben 2-2 db egyszemélyes ágy, a földszinten pedig 3 db egyszemélyes ágy található, így 7 fő számára ideális a szállásegység. Felszereltsége: saját zuhanyzós fürdőszoba, mosogató, hűtőszekrény. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Fátra faház – max. 8 fő
Ebből a faháztípusból 1 db található a kempingben. A két emeletes épületben 2 hálótér van, az egyikben 3 db egyszemélyes ágy, másikban 5 db egyszemélyes ágy. Felszereltsége: saját zuhanyzós fürdőszoba, hűtőszekrény. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Ciklámen faház – max. 64 fő
Ebből a faháztípusból 2 db található a kempingben, egymás mellett. Házanként 9 db háromfős vagy négyfős szobával. Minden szoba külön zárható. Saját fürdőszobával a faházak nem rendelkeznek, közös használatú vizesblokkok tartoznak a faházakhoz (női-férfi). Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Vadászház – max. 16 fő
Ebből a faháztípusból 1 db található a kempingben. A két emeletes épületben 6 hálótér van, a földszinten 3 háló (2+2+4 ágyasak), az emeleten 3 háló (2+2+4 ágyasak). A földszintén 2 WC, 2 fürdőszoba és előtér található. Mindegyik hálótérben egyszemélyes ágyak vannak. Felszereltsége: saját zuhanyzós fürdőszoba, hűtőszekrény. Az ár tartalmazza a kemping közös konyhájának használatát.

Étkezés

A szálláshelyen teljes ellátás igényelhető a 200 fős étteremben.
A kijelölt tűzrakóhelyeken lehetőség van közös főzésre, szalonnasütésre, bográcsozásra.

Buszparkoló

A buszok parkolására ingyenesen van lehetőség.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Előzetes egyeztetés alapján. Csomagmegőrzésre van lehetőség előzetes egyeztetés alapján.

Diákcsoport árak

Szállás árlista ide kattintva letölthető.

Étkezés árlista ide kattintva letölthető.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Szállás és étkezés esetén is a végleges létszámot legkésőbb az érkezés előtt 5 nappal pontosítani szíveskedjenek.

Lemondás esetén a kötbér mértéke:

Csoportos szállás esetén (15 fő felett):
0-7 nap 100%
8-14 nap 75%
15-21 nap 50%
22-28 nap 25%

Csoportos étkezés esetén:
0-24h 100%
24-48h 75%
2-3 nap 50%
3-5 nap 25% a megrendelt szolgáltatások árából.

Vélemények

Öreg-tó Kemping - Tata
4.0
315 értékelés alapján
Attila Paksi
Attila P.
08:51 01 Mar 20
A tohoz kozel levo egyszeru, praktikus kemping. Kedves, segitokesz szemelyzet.
SzilardSZISZAKA SZISZAKA
SzilardSZISZAKA S.
15:37 25 Oct 19
Megyünk is vissza csak most jó előre foglaltunk szobat¡
¡ GSziszaka
¡ G.
15:37 25 Oct 19
Megyünk is vissza csak most jó előre foglaltunk szobat¡
Zsolt Szalay
Zsolt S.
17:55 21 Oct 19
Közel az Öreg-tó. Rengeteg a hely. Szép környék. Sütögető helyek. Minden megvan, ami kellhet.
Zsolt Szalay
Zsolt S.
17:55 21 Oct 19
Közel az Öreg-tó. Rengeteg a hely. Szép környék. Sütögető helyek. Minden megvan, ami kellhet.
Lászlo Bodor
Lászlo B.
18:22 18 Oct 19
Kedvesek, precizek, es nagypn rugalmasak.
Éva Fülöp
Éva F.
13:05 20 May 19
Nagyon jó hely !
Ádám Ozsváth
Ádám O.
01:57 18 Jun 18
11 éve rendszeresen járunk ide kis társaságunkkal és még legalább ennyi tervben van!Ez idő alatt sok minden változott, de a szívélyes fogadtatás nem! 🙂
Nikopol Csillag
Nikopol C.
21:23 24 Aug 19
Kemping. Minden van ami egy kempingben kell és pont olyan is mint egy kemping. Meglátszik rajta az idő de ha turistáskodsz bátran kipróbálhatod.
György Németh
György N.
09:24 06 Oct 19
A faházak olcsó, de sufni jellegű szállások, melyekben fűtés nincs, illetve az "önálló fürdőszoba" is erősen idézőjeles..
Csajok3 Osvath
Csajok3 O.
07:09 20 Sep 19
A faházak "enyhén" felújításra szorulnak Például nem működnek a kilincsek a zuhany egy koszos raklap fölött egy slag
Timi Osvath
Timi O.
07:09 20 Sep 19
A faházak "enyhén" felújításra szorulnak Például nem működnek a kilincsek a zuhany egy koszos raklap fölött egy slag
Mátyás Norbert
Mátyás N.
14:09 23 Jul 19
Két éjszakát töltöttünk el ezen a remek helyen! Érkezéskor a fiatal recepciós hölgy kedves, segítőkész és udvarias volt. Kellemes környezet, megfelelően felszerelt kemping, gyermekkorom táboros élményeit idézi vissza! DE! Az első reggelen szívesen ittunk volna egy frissen főzött kávét, viszont nem ismertük a helyet, első alkalommal jártunk itt. Így hát megkérdeztük az idősebb recepciós hölgyet, hogy hol tudnánk egy finom kávét meginni, mire a válasz fennhangon annyi volt: "MI VAN? OLVASÁS TUDATLANOK?", miközben rámutatott a kávégépre.Végül azért kértünk négy kávét. Mikor elmondtuk, hogy milyen kávét szeretnénk inni, kivágta az asztalra a tejet és csapkodva közölte, hogy neki erre nincs ideje, rengeteg vendége van, majd ott hagyott minket, visszament a recepciós pulthoz, és az éppen belépő vendéggel folytatta, hasonló stílusban. Nagy nehezen azért lefőttek a kávék, de a fizetés sem ment egyszerűen. Legközelebb természetesen be sem mentünk hozzá, pedig szívesen vettük volna igénybe a teniszpályát, de nem adtunk még egy esély a hölgynek, hogy kiélje a mérgét rajtunk.Távozáskor bementünk a recepcióra, gondolva, hogy ki kell jelentkezni, vagy legalább szólunk, hogy köszönjük és távozunk. Mikor megkérdeztük, hogy van e bármi teendőnk, megalázó stílusban azt a választ kaptuk: "MIT KÉNE ILYENKOR CSINÁLNI? ANNYIT MONDANI, VISZLÁT!"Szállodai dolgozóként számomra elképzelhetetlen, hogy így bánjak vendéggel. Augusztusra terveztünk egy 4 éjszakás kempingezést, szívesen mennénk vissza, mert remek helyen van, de inkább keresünk egy másik szállást!Ezt a két esetet leszámítva kellemes hétvégét töltöttünk el itt.
Sebestyén Bodnár
Sebestyén B.
10:32 03 Dec 18
Kis ágyak, drága szállás, a konyha személyzet pocsék (sajtos tésztát az érzékenyeknek naturba adják sajt nélkü, aztán ha mégis kérné, akkor az a válasz hogy azt nem lehet?, a modorukon is lenne mit csiszolni) 900ft-os reggeliból futotta 2 kiflire meg 3 szelet párizsira.Ha 160cm-nál magasabb vagy, akkor jobb ah sátorban alszol. és netalán még kirándulni is szeretnél, akkor gondoskodj magadnka kajáról, mert amit itt kapsz, az csak a kanáriknak elég, nekik is csak egész napos láblógatás mellett.A biztonság nulla, kulcsot bárkinek kiadnak a táborban, nem, zavarja őket, hogy nem adtam meg a nevemet és több100ezres kerékpárok vannak a helységben.

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending