Kék Panzió


Kék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió SzilvásváradKék Panzió Szilvásvárad

A Kék Panzió kiemelt előnyei

Saját fürdőszobás szobák
Vasútállomástól 1,2 km-re, gyalog 14 perc
Legjobb ár: 4200 Ft/fő/éj
Max. férőhely: 41 fő

Elhelyezkedés

Cím: 3348 Szilvásvárad, Rózsa u. 1.

A Szilvásvárad vasútállomás 1,4 km-re található a szállástól, gyalog 20 perc.

A Szilvásvárad-Szalajkavölgy vasútállomás pedig 1,2 km-re található a szállástól, gyalog 14 perc.

A Szilvásváradi Kisvasút jegypénztára 1 km-re található a szállástól, gyalog 11 perc a menetidő.

Közösségi tér

Az egész csoport összegyűlhet a 60 fős étteremben és az 50 fős nyitott teraszon.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Kék Panzió 10 db szobával várja a vendégeit. A szobákban normál ágyak és emeletes ágyak vegyesen találhatók. Minden szobához tartozik saját fürdőszoba, TV, Wifi, ágynemű.

Ingyenes biliárd, csocsó, asztalitenisz áll a vendégek rendelkezésére.

A panzió fűthető, a fűtésnek van felára.

Étkezés

A panzió saját éttermében, helyben teljes ellátás, valamint elviteles úticsomag is kérhető.

Az udvaron grillező, bográcsozó tűzrakóhely került kialakításra.

Buszparkoló

Ingyenes, zárt buszparkoló.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: 10:00 óráig.
Csomagmegőrzéshez egyeztetni kell.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 4200 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel: 4500 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 5100 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 5700 Ft/fő/éj

Min. 2 éjszaka esetén 1 kísérő szállása és étkezése ingyenes.

Fűtési felár a fenti díjakon felül: 500 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 éves koron felül).

Fizetési feltételek

20% előleg fizetése szükséges a foglalástól számított 15 napon belül.

Lemondási feltételek

60 nappal érkezés előtt ingyenes lemondás lehetséges, ekkor az előleg visszajár.
Késői lemondás (érkezéshez képest 60 napon belül) esetén nem jár vissza az előleg.
Létszámmódosítás: legkésőbb érkezés előtt 15 nappal lehetséges.
Minden módosítás írásban lehetséges.

Vélemények

Kék Panzió
4.1
55 értékelés alapján
Bajnczi L.
Bajnczi L.
08:16 18 Aug 20
Good, its name has become a snail house!
T H.
T H.
12:14 01 Sep 19
Barátságos fogadtatás, Finom reggelik, kényelmes ágy.Rengeteg kirándulni való hegy☺️
T H.
T H.
12:09 01 Sep 19
Friendly welcome, Delicious breakfast, comfortable bed.Lots of hiking tours
T H.
T H.
12:09 01 Sep 19
Barátságos fogadtatás, Finom reggelik, kényelmes ágy.Rengeteg kirándulni való hegy☺️
Andrea D.
Andrea D.
08:36 30 Jul 19
Right in everything, we were here with two of our children, I don't know why they write putris, who wants to go to the hotel better and pay three times, who has a lot of money, why to choose a bed and breakfast?
András C.
András C.
11:12 27 Jul 19
Kimemelkedően kedves volt a vörös hajú recepciós hölgy. Minden tekintetben próbálta az elhelyezésünket jobbá tenni. 😀
Évi F.
Évi F.
17:12 04 Sep 19
Reggelit fogyasztottuk itt. 1000 ft/fő. Felvágott, sajt, tea, paradicsom, vaj, kenyer, lekvár, kolbasz.
Bjtsdora
Bjtsdora
15:51 10 Jun 19
Positive: We were looking for accommodation with my family for one night and the primary consideration was the fair price and that the entrance to the Szalajka Valley should not be too far and easily accessible on foot. These needs were perfectly met by the pension. The buffet breakfast was also delicious and the snack and pool table on the terrace above is also a great idea! The parking lot is also spacious enough.Negative: I don't think it would hurt to modernize the building and the rooms a bit. For me, the color combinations were a bit strange and the yellow brick-like wall decoration in the dining room was also unusual. In today's world, the tastefully chosen colors, layout and decoration add a lot to the atmosphere and quality of the place. Of course, this is just a tip and your own opinion.Not a single maintenance would hurt, of course I only think based on our own room, where the cabinet handle was broken and the bathroom door could not be fully retracted halfway, so the whole bathroom cupped from the water after showering and just a mop nor was it possible to wipe it.There is no mosquito net on the windows either, so we baked in the warm room, although there was a true fan, which helped a lot. However, it would definitely be a more economical and environmentally conscious solution on their part if there were mosquito net windows and the guest could ventilate themselves and let in the pleasant evening mountain air in the summer heat, for example. As well as in the bathroom, the tiny ventilation opening makes it quite difficult for the steam after the shower to escape, so this also heated the room even more.Overall, we didn’t come home with a bad experience, we’re not an overly fussy family and I don’t want to pull down the boarding house. I trust my post will be constructiveThe settlement itself, the mountains are beautiful and we managed to recharge pleasantly, thank you.
Bjtsdora
Bjtsdora
15:51 10 Jun 19
Pozitív: Egy éjszakára kerestünk szállást a családommal és elsődleges szempont volt a korrekt ár, valamint hogy a Szalajka völgy bejárata ne legyen túlságosan messze és gyalog könnyen megközelíthető legyen. Ezen igényeinket pedig tökéletesen ki is elégítette a panzió. A svédasztalos reggeli is finom volt és a fenti teraszon lévő csocso és billiardasztal is szuper ötlet! A parkoló is kellően tágas.Negatív: Szerintem nem ártana egy kicsit modernizálni az épületet belülről és a szobákat is. Számomra kissé furcsák voltak a színkombinációk és az ebédlőben is a sárga téglaszerű faldísz is szokatlan. A mai világban az ízlésesen megválasztott színek, az elrendezés, díszítés sokat hozzáadnak a hely hangulatához és színvonalához. Persze ez csak egy tipp és saját vélemény.Egy karbantartás sem ártana, persze csak a saját szobánk alapján gondolom így, ahol le volt törve a szekrény fogantyúja és a szobához tartozó fürdőszobában sem lehetett behúzni teljesen a zuhanykabin ajtaját csak félig, így az egész fürdőszoba cuppogott a víztől zuhanyzás után és még csak egy felmosó sem volt esetleg, hogy feltöröljük.Nincs szúnyogháló sem az ablakokon, így majd megsültünk a meleg szobában, bár igaz volt ventilátor, ami sokat segített. Azonban mindenképp gazdaságosabb és környezettudatosabb megoldás lenne a részükről, ha szúnyoghálós ablakok lennének és a vendég maga tudna szellőztetni és például a nyári melegben be tudná engedni a kellemes esti hegyi levegőt. Valamint a fürdőszobában is az apró szellőztető nyíláson elég nehézkesen távozik a zuhanyzás utáni pára, így ez is még inkább fűtötte a szobát.Összességében nem tértünk haza rossz tapasztalatokkal, nem is vagyunk túlzottan finnyás család és nem lehúzni szeretném a panziót. Bízom benne építő jelleggel bír a hozzászólásomMaga a település, a hegyvidék gyönyörű és sikerült kellemesen feltöltődnünk, köszönjük.
K A.
K A.
09:54 06 Jan 20
I do not recommend it to anyone! Awful. The receptionist, for example, cannot park in the gate. Who's who. Parking is forbidden. The sting is below criticism. Minus no heating, the bathroom is a hole. It stinks.
További vélemények

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending