Szent Andrea Panzió


SzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzent Andrea PanzióSzobaFürdőszobaÉtteremÉtteremSzent Andrea PanzióUdvarUdvarUdvarUdvarUdvar

A Szent Andrea Panzió szállás kiemelt előnyei

Akár a foglaló osztály kizárólagos használatára
Reggeli helyben kérhető
Bográcsozási lehetőség
Legolcsóbb ár: 3000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2000 Szentendre, Egres út 22.

A szálláshely autóbusszal a 11-es főútról lekanyarodva érhető el könnyedén.

A Panziótól fél órányi sétára található a Marcipán Múzeum (2 km), Szerbtemplom, illetve a Skanzen (2 km). Autóbusszal néhány perc alatt elérhető Leányfalu, ahol gyógyfürdő található, illetve kiváló kiindulópont lehet a pilishegyi biciklitúráknak is.

Közösségi tér

Az egész osztály együtt töltheti szabadidejét az udvarban, ahol lehetőség van közösen bográcsozni, szalonnát sütni.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Panzió maximális befogadóképessége 35 fő, így lehetőség van foglalni az osztály kizárólagos használatára is.
A diákok elszállásolása 9 db szobában történik. Legtöbb szoba fürdőkádas fürdőszobával rendelkezik, illetve TV-vel felszerelt. A szobában lehetőség van egyszerre , 1 illetve 2 fő elszállásolására is, így a kísérőtanárok, illetve buszsofőrök külön szobában helyezhetőek el.

Étkezés

Jó idő esetén az egész osztály együtt bográcsozhat, szalonnát süthet az udvarban az erre kialakított tűzrakóhelyen.
A Panzióban reggeli igényelhető.

Buszparkoló

Buszok parkolására a Panzió zárt parkolójában van lehetőség.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Szállásdíj szobánként:

  • 1 fő esetén: 7500 Ft/szoba/éj
  • 2 fő esetén: 9000 Ft/szoba/éj
  • 3 fő esetén: 10500 Ft/szoba/éj
  • 4 fő esetén: 12000 Ft/szoba/éj

Reggeli ára: 1500 Ft/fő

Diákcsoportok számára egyéni kedvezményt biztosítanak a fenti árakból, kérjen ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

St. Andrea Pension
2.8
77 értékelés alapján
Igor S.
Igor S.
18:34 25 Aug 19
Korrekt hozzààllàs,finom étel,baràtsàgos tulaj!Ritka normàlis hely,tiszta rendezett szoba!Csak ajànlani tudom!
Viktória Sz. K.
Viktória Sz. K.
15:27 22 Jun 19
Családias, tiszta környezet, barátságos kiszolgálás, házias ízek. Biztos, hogy ide még visszatérünk! Köszönjük a vendégszeretetet!
Ilona T.
Ilona T.
16:59 15 May 19
Családias Panzió, kedves üzemeltetőkkel.Jó ellátással. Folyamatosan,most is folynak az átalakítások. A környéket bejáró túrázóknak jól esik ide visszatérni. Új az üzemeltető, a hiányosságok megszüntetése úgy tűnik mindennél fontosabb számára.
Emil Z.
Emil Z.
16:55 29 Mar 19
Egy kicsit retrós, de jó. Közel a központ 😃
Ferenc V.
Ferenc V.
14:01 09 Feb 19
Háromhete új vezetés alatt áll a panzió. Igyekvő, szolgálatkész, minden tekintetben kielégítő a mostani kiszolgálás. Csak jót tudok mondani.
Ferenc V.
Ferenc V.
14:01 09 Feb 19
Háromhete új vezetés alatt áll a panzió. Igyekvő, szolgálatkész, minden tekintetben kielégítő a mostani kiszolgálás. Csak jót tudok mondani.
Adrienn N.
Adrienn N.
16:55 03 Oct 18
Nagyon kellemes panzió!Kedves a személyzet, rendezettek a szobák is.Máskor is jövünk.
Anikó Vadászné S.
Anikó Vadászné S.
05:01 18 May 19
Ár érték arányos, megaludni jó.
Zoltán F.
Zoltán F.
16:16 25 Jan 19
Kellemes kis retro hely...kicsit túl retro is. De a recepciós srác nagyon segítőkész és jófej. Nagyon finomakat főz ☺
SP4RK's P.
SP4RK's P.
18:52 17 Jun 18
Jó, korrekt hely.Az emeleten a foteleket kicsit fel lehetne újítani, már rájuk férne.A szobák rendben voltak, a szállásadók kedvesek, segítőkészek.Ide még szívesen visszatérnék, osztályommal voltam itt kiránduláson.Közel van a város szívéhez, le lehet sétálni a partra este, tökéletes elhelyezkedés, van bolt a közelben és Volánbusz megálló is.Lécci jelöld hasznosnak a véleményt, ha elolvastad, és tetszett 😉
Végh B.
Végh B.
21:30 21 Feb 20
Családias, meg csendes helyen van. De nem a legmodernebb. Mindenesetre jól éreztem magam, mert nagyon kedvesek voltak.
Márton L.
Márton L.
17:42 11 Aug 19
A lámpák nem olyan jók és ráültem az ágyra és eltörött....
Márton L.
Márton L.
17:42 11 Aug 19
A lámpák nem olyan jók és ráültem az ágyra és eltörött....
Olivia R.
Olivia R.
13:09 30 Jan 20
A vezetőségnek!!Nem sikerült tapasztalnom a panzió körülményeit viszont, hogy erre a bizonyos oldalra az én számom került ki ezért az már egy kicsit felháboritó!!!Szeretném megkérni, hogy azonnali hatállyal szedjek le mert következményei lesznek!!
Dorcsi S.
Dorcsi S.
13:51 18 Nov 19
Igénytelen környezet,dohos cigaretta szagú szobák,felszereltség hiánya,koszos ágynemű.
Réka O.
Réka O.
13:50 18 Nov 19
Osztálykirándulni jöttünk, a szobák nem olyanok, mint a képeken. A szobák koszosak, az ágynemű szakadt, nincs szúnyogháló és a wc-n nem megy le a wc papír, eszméletlenül büdös van. Kaját nem kértünk, mi főztünk bográcsban, mosogató nincs, mosógatószerre/ szivacsra ne is számítsunk.Evőeszköz kb 5 db van.A központ 3-4 km-re.
Georgina C.
Georgina C.
13:45 18 Nov 19
menekuljetek ha tudtok!! nincs evoeszkosz, minden retkes, a szarado torolkozom lenyultak!!!
Noémi F.
Noémi F.
13:41 18 Nov 19
Higiénia hiánya,rossz életkörülmények, evőeszköz hiánya.
Ilona Z.
Ilona Z.
08:03 28 Aug 19
We received a coupon in the boarding house. The rooms igenytelenek, dirty, the water in the tub was not down to the food to school canteens difference. We didn't want to stay there the first night, but we didn't want to kill the Souls we were given. We put our brains on our sleighs, slept on them, showered in slippers, went to bed at 9am and went back at 10am. This is how we lived when we traveled about 250km. Those who can cancel of booking, or bring their own bed linen Domestos. I didn't want to pay the weekend surcharge and the tourist tax, but the receptionist responded by telling us to clean so many penzens and them regularly. Let the Weekend Party pay only half because we left the full meal after the first dinner. 20,000forinter is more of a campsite suggestion.
Ildikó T.
Ildikó T.
06:51 02 Aug 19
Igénytelen környezet! A szoba lepusztult! Omladoztak a falak, penész volt mindenhol! Pont egy viharos napon érkeztünk és nem lehetett az ablakot becsukni, mert nem volt zár az ablakba! Szóltam másnap, azt mondták igen tudjuk...
Júlianna T.
Júlianna T.
17:17 30 Jun 19
Koszos, büdös, alul felszerelés, munkásszállónak is alsó kategóriás. Sajnálom de a legjobb jó indulattal sem tudok mást mondani, hiába barátságos a személyzet
Ani B.
Ani B.
11:31 05 Jun 19
Szétfőtt virsli volt a reggeli . 🙄
Ani B.
Ani B.
11:31 05 Jun 19
Szétfőtt virsli volt a reggeli . 🙄
Vass J.
Vass J.
11:08 05 Jun 19
Kevés volt a fa!
Anna S.
Anna S.
11:07 05 Jun 19
Szobák igénytelenek, a fürdő ajtó szorult.
Dávid J.
Dávid J.
11:02 05 Jun 19
Az a fürdő....👍🏿
Sanyi L.
Sanyi L.
11:01 05 Jun 19
Kopasz a tulaj es bunko!
Lil peep G.
Lil peep G.
17:11 25 May 19
Az egész szálas egy lepra telep
Péter P.
Péter P.
20:00 01 May 19
In english: just don'tMindig mondom Anyunak hogy NE vegyél kuponokat. Ha tetszik valami, szólj, és megszervezem rendes szállásal, úgy ahogy azt kell. Nem tanul belőle. Ez a hely... Ez nem retro. Ez valami más. Rettenetes. Minden. Nagy ívben kerüljétek.Este odaérünk, leraktuk a csomagjainkat majd inkább azt mondtuk hogy vacsoráztunk már. És elmenekültünk enni máshova. Egy ablaktalan helység az étkező, viszos vászon az asztalon. A hangulat az Orosz realizmust idézni. Este egy pálinka és némi sör után visszamentünk. Nem volt melegvíz. A szobában kb 18 fok lehetett, április közepén. A radiátort megfogtam hogy esetleg meleg-e, de kiderült hogy a tapétát tartja csak a helyén, fugával együtt. Penészfolt az ablakkereten. Mozgó wc csésze. Kosz. Stb. Másnap reggel kijelentkeztünk. A recepciós megkérdezte hogy "azért mert nem volt melegvíz?" mondtuk hogy... Hát részben. Említettük hogy kicsit valamivel színvonalasabb hotelre számítottunk, majd itt érezte a győzelmet és kikérte magának hogy ez egy "panzió". Szóval minden amit leírtam és amit nem az rendben van mert ez egy panzió.Gondoltam csinálok pár képet, de a legnagyobb döbbenetemre a fénykép mindig jobbnak láttatta a helyet mint amilyen valójában volt,és mivel nem akartam senkiben hamis illúziókat kelteni, inkább kitöröltem őket.Remek élmény volt, alig várom a következő kupont.
Péter P.
Péter P.
20:00 01 May 19
In english: just don't Mindig mondom Anyunak hogy NE vegyél kuponokat. Ha tetszik valami, szólj, és megszervezem rendes szállásal, úgy ahogy azt kell. Nem tanul belőle. Ez a hely... Ez nem retro. Ez valami más. Rettenetes. Minden. Nagy ívben kerüljétek.Este odaérünk, leraktuk a csomagjainkat majd inkább azt mondtuk hogy vacsoráztunk már. És elmenekültünk enni máshova. Egy ablaktalan helység az étkező, viszos vászon az asztalon. A hangulat az Orosz realizmust idézni. Este egy pálinka és némi sör után visszamentünk. Nem volt melegvíz. A szobában kb 18 fok lehetett, április közepén. A radiátort megfogtam hogy esetleg meleg-e, de kiderült hogy a tapétát tartja csak a helyén, fugával együtt. Penészfolt az ablakkereten. Mozgó wc csésze. Kosz. Stb. Másnap reggel kijelentkeztünk. A recepciós megkérdezte hogy "azért mert nem volt melegvíz?" mondtuk hogy... Hát részben. Említettük hogy kicsit valamivel színvonalasabb hotelre számítottunk, majd itt érezte a győzelmet és kikérte magának hogy ez egy "panzió". Szóval minden amit leírtam és amit nem az rendben van mert ez egy panzió.Gondoltam csinálok pár képet, de a legnagyobb döbbenetemre a fénykép mindig jobbnak láttatta a helyet mint amilyen valójában volt, és mivel nem akartam senkiben hamis illúziókat kelteni, inkább kitöröltem őket.Remek élmény volt, alig várom a következő kupont.
Gizella V.
Gizella V.
20:14 14 Oct 18
A fürdőszobában minden koszos és vízköves volt (kád,csempe, zuhanyfüggöny,csaptelepek, poharak, wc). A szőnyeg foltos, az ablakokra is ráférne némi tisztítás. A felszereltség retro. Egy éjszaka bőven elég volt
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending