Koppány Kalandpark


Koppány KalandparkKoppány KalandparkKoppány KalandparkKoppány KalandparkKoppány KalandparkKoppány KalandparkKoppány Kalandpark

A Koppány Kalandpark Debrecentől mintegy 16 km-re található a Hármashegyalján, a Koppány-völgyben, melyről nevét is kapta.

A Kalandparkban a látogatók összesen négy pályán próbálhatják ki magukat, melyből kettő gyermek, kettő pedig felnőtt pálya. A gyerekpályák közül az egyik alsó tagozatosokra, a másik pedig felső tagozatos diákokra lett méretezve. Az alpinista beülőt, illetve a sisakot biztosítják a résztvevők számára, így a felső biztosítókötél használatával együtt a program teljesen biztonságos.

A Kalandpályán kívül a diákok kipróbálhatják a quadozást is épített pályán, a paintballozást, illetve az íjászatot is. A fakultatív programok külön díjszabással rendelkeznek.

Lehetőség van buszt bérelni a Debrecenből való kijutáshoz, de Zsuszi vonattal is megoldható az utazás.

A Kalandpark területén büfé található, de lehetőség van étkezés rendelésére is, amely bográcsgulyást és túrós rétest takar. Szabadtéri főzésre is biztosítanak lehetőséget, melyhez bérelhető bogrács és állvány is.

Csoportok számára kedvezményt biztosítanak a teljes árú belépő díjából 15 fő felett.

Térkép

Cím: Koppány Fogadó – Koppány Völgye Kalandpark (48-as úton Haláp és Vámospércs között, a 16-os km-nél balra)

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Koppány Kalandpark honlapján: kalandpark.com

http://www.kalandpark.com/

További debreceni programok

További debreceni programokért kérjük, látogassa meg a debreceni programajánló oldalunkat!