Villa Park Panzió


Panzió udvara Panzió kívülről Panzió kívülről Panzió Terasz Fürdőszoba Folyosó Szoba Szoba Szoba Szoba Étterem Étterem Étterem Étterem Étterem Étterem Fedett terasz Fedett terasz Udvar Udvar Udvar Medence Panzió udvara Medence

A Villa Park Panzió kiemelt előnyei

Privát fürdőszobás szobák
Élménymedence az udvaron
Legjobb ár: 3500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 11/B.

A Panzió a Bükk hegység nyugati oldalán, Szilvásvárad területén helyezkedik el, Eger történelmi városától csupán 25 km-re. A Szalajka-völgy bejárata mintegy 150 m-re található a szálláshelyről, így az igen könnyen elérhető.

A vidék természeti adottságaiból adódóan gyalogtúrák, biciklitúrák szervezhetőek, felfedezhetőek a környék tiszta vizű forrásai, gyors folyású hegyi patakocskái.

Közösségi tér

A Panzió rendelkezik konferenciateremmel (plusz költség merülhet fel), illetve az éttermében is összegyűlhet egyszerre az egész osztály. De a hatalmas, mintegy 1200 m2 területű udvaron is eltölthetik szabadidejüket jó idő esetén, akár az 50 m2-es medence partján is. Közös főzésre pedig a fedett terasz ad lehetőséget.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Az új, impozáns épületben 2, 3, 4, ágyas szobákban történik az elhelyezés. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek, felszereltek TV-vel, illetve erkéllyel rendelkeznek. A szobákon kívül két apartman is várja vendégeit.

Az udvaron számos lehetőség adott a szabadidő eltöltésére, ahol játszótér, pingpong asztal, terasz, illetve élménymedence is található.

Étkezés

A Panzió egy saját, 50 fő befogadóképességű étteremmel rendelkezik, csoportos foglalás esetén vacsorát tudnak biztosítani.
Jó idő esetén az osztály együtt grillezhet, főzhet az udvaron az erre kialakított teraszos helyen.

Buszparkoló

A Panzió mellett zárt parkolóban van lehetőség parkolni díjmentesen.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Diákcsoportok számára külön árakat alakítottak ki, mely egész évben él:
Szállásár: 3200 Ft/fő/éjszaka
Reggeli: 700 Ft/fő/alkalom
Ebéd, vacsora: 900 Ft/fő/alkalom

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 350 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő)

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke a foglalás 50%-a, melyet legkésőbb 10 napon belül rendezni kell az írásos visszaigazolástól számítva. A foglaló küldhető készpénzben, postai utalványon, vagy rendezhető átutalással a panzió bankszámlaszámára. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglalás írásában (e-mail, levél) lemondható, de a foglaló vissza nem téríttethető. Amennyiben a foglaló az érkezés előtt legalább 21 nappal történik, a már elküldött foglaló egy későbbi időpontban felhasználható 6 hónapon belül.
Csoport létszáma módosítható 1-2 fővel az érkezés előtt 7 nappal.

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy használja a megadott email címet és telefonszámot:
hello@sulitura.hu
+36 20 511 08 77

Nagyon gyorsan, pár órán belül visszajelzünk, így akár már ma véglegesítheti a foglalást!

Ajánlatkérés
Sending