Ópusztaszer Jurtaszállás


Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás belülről Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás belülről Jurtaszállás belülről Jurtaszállás belülről Jurtaszállás belülről Jurtaszállás WC Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás Jurtaszállás

Az Ópusztaszer Jurtaszállás szállás kiemelt előnyei

Elhelyezés jurtákban
Legjobb ár: 3000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 6767 Ópusztaszer, Pusztaszeri major tanya 102.

A családi kézben lévő, különleges kialakítású jurtaszállás, mely az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparktól 10 perc sétára található, az 5-ös főútról könnyedén megközelíthető autóbusszal. A jurtaszállás 3 km-re fekszik Ópusztaszer központjától (gyalog 30 perc, autóbusszal 4 perc).

Közösségi tér

A szállás területén az egész osztály összegyűlhet a szabadban, vagy pedig a közösségi jurtában, ahol lehetőség van közös főzésre is.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A diákok elhelyezése jurtákban történik, melyek teteje nyitott, így éjszaka látható a csillagos ég. A jurta tetején található lyuk a szellőzést és fénybeeresztését szolgálja, de becsukható.

A szállás maximum 42 fő befogadására alkalmas, összesen 7 db hatfős jurtában.
A jurtákban mécses világítás van. Áramforrás elérhető a jurtákban. Közelükben található a hideg-meleg vizes fürdőkabin, mindegyik jurtához egy tartozik.

A szállás területén található egy nagy közös jurta, mely társalgóként is szolgál. 40-50 fő befogadására alkalmas, közepén tűzrakóhellyel. Továbbá a jurta 8 db asztallat és egy tálalóasztallal is rendelkezik. A közösségi étkezőnél hűtőszekrény és gáztűzhely is rendelkezésre áll.

Megrendelhető csoportprogram bejelentkezéssel (méneslátogatás, gulyalátogatás). Min. létszám: 10 fő.

Étkezés

A nagy közösségi jurtában, mely az egész osztály befogadására alkalmas, lehetőség van a kijelölt tűzrakóhelyen szalonnát sütni vagy épp bográcsozni közösen.

Étkezés megrendelhető.

Buszparkoló

A buszok parkolása helyben megoldott.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

A szállás díja: 3000 Ft/fő/éj

Egytálétel ebéd: 1500 Ft/fő
Egytálétel vacsora: 1500 Ft/fő

A szállás ára nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 300 Ft/fő/éj (18 és 70 év közöttiekre vonatkozik).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy használja a megadott email címet és telefonszámot:
hello@sulitura.hu
+36 20 511 08 77

Nagyon gyorsan, pár órán belül visszajelzünk, így akár már ma véglegesítheti a foglalást!

Ajánlatkérés
Sending